Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Στο κέντρο της πόλης!

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη, μιας και ένα Ι.Χ παρέσυρε έναν άτυχο ηλικιωμένο και τον σκότωσε, στο κέντρο της πόλης σήμερα το πρωί.

Θανατηφόρα παράσυρση ηλικιωμένου σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ΙΧ όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο, όταν αυτός προσπάθησε να διασχίσει την οδό Εγνατία, στο ύψος του ΙΝ Αγίου Αθανασίου, ρεύμα προς δυτικά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας είχε ήδη καταλήξει.

Πηγή: voria.gr

Θυμίζουμε πως μόλις πριν από λίγες μέρες, ένα σοβαρό τροχαίο είχε σημειωθεί και στην Πάτρα, με δύο νεκρούς καθηγητές.

Έκτακτο τώρα! Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι!

Έκτακτο "έσκασε" μόλις τώρα με την είδηση πως αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι! Τι λένε ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν;

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα την Τρίτη στην περιοχή Παλιούρι της Χαλκιδικής όταν ένα κοριτσάκι δυο ετών βρήκε φρικτό θάνατο από αγροτικό όχημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του, παρασύρθηκε από το αγροτικό που οδηγούσε ο 38χρονος πατέρας του, μέσα στην αυλή του σπιτιού τους και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι γονείς μετέφεραν άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο Κασσάνδρας, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

Σήμερα (14 Ιανουαρίου 2020) και ώρα 13.20 περίπου, σε περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, παρέσυρε σε αύλειο χώρο της οικίας του, ανήλικη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Τροχαίο σοκ ωστόσο είχε συμβεί και στη Θεσσαλονίκη, με αυτοκίνητο που παρέσυρε και σκότωσε πεζή!

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στην Κομοτηνή! Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Κομοτηνή ότι ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το θύμα του και από την Τροχαία Κομοτηνής διεξάγονται έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη και την εξακρίβωση των συνθηκών πρόκλησης του δυστυχήματος.

Πενηντάχρονος ποδηλάτης τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στο 8ο χλμ. της εθνικής οδού Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Αίγιο! Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι!

Πηγή: protothema.gr