Έκτακτο! Μακελειό στη Βάρη! Έπεσαν πυροβολισμοί και σκοτώθηκε ένας άνθρωπος!

Εισέβαλαν τέσσερις σε ταβέρνα!

Έκτακτο! Μακελειό στη Βάρη! Έπεσαν πυροβολισμοί και σκοτώθηκε ένας άνθρωπος!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Ένα μεγάλο μακελειό έλαβε χώρα πριν από λίγα λεπτά στη Βάρη, μιας και μέσα σε μία ταβέρνα έπεσαν πυροβολισμοί και ένας άνθρωπος σκοτώθηκε!

Τέσσερα άτομα εισέβαλαν με πυροβόλα όπλα σε γνωστή ταβέρνα της Βάρης, περίπου στις 18:30. το απόγευμα. Οι δράστες άνοιξαν πυρ σε δύο άτομα που εκείνη την ώρα έτρωγαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Μία αντίστοιχη είδηση είχε σοκάρει πριν από λίγες μέρες, που πυροβολισμοί έπεσαν έξω από εκκλησία!

Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο τώρα: "Έπεσαν" πυροβολισμοί! Υπάρχουν νεκροί! Τι συνέβη;

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο που αναφέρει ότι «έπεσαν» πυροβολισμοί! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για τους νεκρούς;

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεξικό, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε σχολείο στην πόλη Τόρεον!

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν. Τοπικά μέσα ανέφεραν στην αρχή ότι τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από το συμβάν.

Ένα παιδί ηλικίας περίπου 11 ετών εισέβαλε στο ιδιωτικό σχολείο οπλισμένο με 2 όπλα και άνοιξε πυρ εναντίον της δασκάλας του και των συμμαθητών του προτού αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ και αναφέρει ένα πρόσωπο με γνώση της υπόθεσης.
Η εκπαιδευτικός υπέκυψε στα τραύματά της και τουλάχιστον 4 παιδιά έχουν τραυματιστεί στο περιστατικό.

Στις εικόνες που μεταδίδονται από την περιοχή διακρίνονται αστυνομικοί και στρατιώτες να έχουν περικυκλώσει το σχολείο, που σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ είναι το Colegio Cervantes.

Επίσης «έπεσαν» πυροβολισμοί στην Γερμανία κοντά σε καταστήματα! Υπάρχουν τραυματίες;

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Πυροβολισμοί στην Πενσυλβάνια! Τι συνέβη;

Μόλις «έσκασε» ένα έκτακτο που αναφέρει ότι «έπεσαν» πυροβολισμοί στην Πενσυλβάνια! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Σειρά πυροβολισμών ήχησαν στην πόλη Φιλαδέλφεια της Πολιτείας Πενσυλβάνια. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για τραυματίες.

Άμεση ήταν η απάντηση της αστυνομίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης αντιμετωπίζει περιστατικό με ένοπλο δράστη και έχει προχωρήσει στην εκκένωση της περιοχής όπου σημειώθηκε το συμβάν.

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή Φρανκφόρντ, βορειοανατολικά της Φιλαδέλφεια. Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν τον πανικό μετά τους πυροβολισμούς. Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία.

Επίσης «έπεσαν» πυροβολισμοί στην Γερμανία κοντά σε καταστήματα! Υπάρχουν τραυματίες;

Πηγή: protothema.gr