Μυτιλήνη: Επίθεση με μαχαίρι σε 18χρονη! Ποια είναι η κατάσταση της;

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Μυτιλήνη: Επίθεση με μαχαίρι σε 18χρονη! Ποια είναι η κατάσταση της;

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 18χρονη στη Μυτιλήνη! Ποια είναι η κατάσταση της σύμφωνα με πληροφορίες;

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, 18χρονη από το ΚΥΤ της Μόριας.

Οπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα του νησιού η νεαρή από το Αφγανιστάν νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς φέρεται να τραυματίστηκε μετά από επίθεση 20χρονου Αφγανού με μαχαίρι στο ΚΥΤ της Μόριας.

Η 18χρονη φέρει τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 20χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Το αιματηρό συμβάν σημειώνεται λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία 20χρονου, κατά τη διάρκεια καβγά. Ο νεαρός είναι ο δεύτερος νεκρός μέσα σε ένα μήνα στον καταυλισμό μεταναστών στη Μόρια.

Ενώ, πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει σοκ η είδηση ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου Αστυνομικό που μόλις είχε γυρίσει από το μήνα του μέλιτος!

Πηγή: iefimerida.gr

Μαχαίρωσαν άνδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης! Σκληρές εικόνες!

Μαχαίρωσαν άνδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι σκληρές, καθώς υπάρχουν παντού αίματα.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, όταν ένας 22χρονος Αλγερινός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, στο χέρι, στο πρόσωπο και στο πόδι. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο thestival.gr ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν αραβόφωνοι.

Σοκ! Άνδρας μαχαίρωσε τρεις ηθοποιούς κατά τη διάρκεια παράστασης!

Καβγάς στον Λευκό Πύργο

Ο 22χρονος μετά την επίθεση συνέχισε να περπατά αιμόφυρτος προς την οδό Εγνατία. Λόγω της αιμορραγίας ζαλίστηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Η μαχαιριά στο πόδι του νεαρού είχε κόψει την αρτηρία.

Μαχαίρωσαν άνδρα στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ο 22χρονος θα έχανε τη ζωή του αν συνέχιζε να αιμορραγεί.

Θεσσαλονίκη επίθεση

Φρίκη! 4χρονο κορίτσι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι 4χρονο κορίτσι μαχαίρωσε τον 9χρονο αδελφό της!

Πέντε αδέλφια είχαν μείνει μόνα τους στο σπίτι με αποτέλεσμα η τετράχρονη αδελφή να μαχαιρώσει τον εννιάχρονο αδελφό της.

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Φλόριντα στις ΗΠΑ όταν κλήθηκαν να επέμβουν για τον τραυματισμό ενός 9χρονου με μαχαίρι. Σύμφωνα με το wptv.com όπως αποδείχθηκε, δράστης ήταν η 4χρονη αδελφή του, η οποία τον τραυμάτισε… κατά λάθος.

Σπαραγμός και οδύνη! Νεκρός στα 44 ο Γιάννης Ασπρούδης!

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ τα 5 αδέλφια, ηλικίας από 4 έως και 9 ετών, είχαν μείνει μόνα τους στο σπίτι. Η μητέρα τους είχε φύγει το πρωί για να πάει στην δουλειά, ενώ η γιαγιά τους είχε πάει να την πάρει. Κάποια στιγμή λοιπόν, το 4χρονο κοριτσάκι πήρε ένα μαχαίρι και το πέταξε.

Αυτό βρήκε στην τηλεόραση, και στην συνέχεια εκτινάχθηκε και έκοψε τον 9χρονο αδελφό της στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αμέσως ένα από τα παιδιά προσπάθησε να πάρει επικοινωνήσει με την γιαγιά και την μητέρα τους, όμως κανείς δεν σήκωσε το τηλέφωνο. Οπότε βγήκε έξω από το σπίτι προκειμένου να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες που κάλεσαν τις αρχές.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και είναι πλέον καλά στην υγεία του.