Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί : Έτσι θα είναι ο καιρός μέχρι τον Φλεβάρη! "Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις..."

Δείτε αναλυτικά τους χάρτες!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί : Έτσι θα είναι ο καιρός μέχρι τον Φλεβάρη!

Ο Σάκης Αρναούτογλου μίλησε για τον καιρό μέχρι τον Φεβρουάριο και προειδοποίησε πως σύμφωνα με τους χάρτες που δημοσίευσε η Ελλάδα θα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έχουν την θερμότερη θερμοκρασία.

Ο γνωστός μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο facebook, αναφέρεται στην τελευταία έκδοση μακροπρόθεσμης πρόβλεψης του Ευρωπαϊκού Κέντρου.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Σύμφωνα με την μακροπρόθεση προβλεψη του Ευρωπαϊκού Κέντρου, με χθεσινή ημερομηνία έκδοσης, στο ίδιο μοτίβο ο καιρός από πλευράς θερμοκρασίας τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα Φλεβάρη σε ολόκληρη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνονοντας όμως αυτή τη φορά στην απόκλιση της θερμοκρασίας προς τα πάνω από το μέσο όρο και την Ελλάδα!

Με εκτίμηση»

Καλημέρα φίλες και φίλοι! Σύμφωνα με την μακροπρόθεση προβλεψη του Ευρωπαϊκού Κέντρου, με χθεσινή ημερομηνία έκδοσης,...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, January 21, 2020

Τι θα συμβεί τέλη Γενάρη; Το ύπουλο φαινόμενο που καταφθάνει!

Σάκης Αρναούτογλου: Για 4 μέρες ανάστατος ο καιρός! Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει";

Για 4 ημέρες ανάστατος θα είναι ο καιρός, επιλεκτικά όμως, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκης Αρναούτογλου! Ποιες περιοχές θα "χτυπήσει" η κακοκαιρία;

«Βαρετοκαιρία» στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, κακοκαιρία στη νότια Ελλάδα από σήμερα και μέχρι την Κυριακή. Ποιες περιοχές θα πληγούν και τι φαινόμενα θα έχουν; Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού έως την Κυριακή.

Κρήτη, Εύβοια, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Αττική φαίνεται πως μέχρι την Κυριακή θα έχουν την... τιμητική τους, αφού στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως δεν διαφαίνεται κάποια σημαντική αλλαγή για τις επόμενες 5-10 ημέρες για τη βόρεια Ελλάδα που διανύει μια ιδιαίτερα παρατεταμένη περίοδο ανομβρίας.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών μέχρι και την Κυριακή: