Φρίκη στην Κώ! 56χρονος βίασε 14χρονο αγόρι!

Φρίκη στην Κώ! 56χρονος βίασε 14χρονο αγόρι!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως 56χρονος βίασε 14χρονο αγόρι στην Κώ! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν;

Με διακριτικότητα ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας μία σοβαρή καταγγελία αποπλάνησης ανηλίκου που φέρεται να συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην Κω. Ως δράστης φέρεται ένας 56χρονος Έλληνας κάτοικος του νησιού, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε έναν 14χρονο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μητέρα του αγοριού την περασμένη Τετάρτη, το ανήλικο παιδί γνωρίστηκε πριν από περίπου δύο μήνες με τον 56χρονο μέσω κοινού γνωστού τους, ωστόσο κάποια στιγμή τις προηγούμενες ημέρες φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, όπως αποκάλυψε το ίδιο το αγόρι στην μητέρα του.


Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 56χρονου και κατέσχεσαν το κινητό του και σκληρούς δίσκους υπολογιστή που εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Φρίκη επικράτησε και με την είδηση πως 37χρονος βίασε 4χρονη μέσα σε τουαλέτες fast food!

Πηγή: protothema.gr

Η απόλυτη φρίκη! Βίασαν 5χρονο αγόρι μέσα στην τάξη!

Την απόλυτη φρίκη σκορπά η είδηση πως 9χρονια παιδιά βίασαν 5χρονο αγόρι μέσα στην τάξη.

Σε μια αδιανόητη καταγγελία προχώρησε μια 29χρονη μητέρα στην πόλη Νιουκάστλ στη Νότια Αφρική. Όπως κατήγγειλε στις αρχές ο μόλις 5 ετών γιός της έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 9χρονους!

Σύμφωνα με την ίδια η επίθεση της ομάδας των 9χρονων σημειώθηκε μέσα σε σχολική αίθουσα στην οποία εγκλώβισαν τον 5χρονο.

Φρίκη! 37χρονος βίασε 4χρονη μέσα σε τουαλέτες fast food!

Ένας από τους 9χρονους φέρεται, μάλιστα, να είπε κάποια στιγμή στον 5χρονο ότι «θα είσαι η σκύλα μας».

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 29χρονη ανησυχήσε γιατί ο γιος της καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι.

Βίασαν 5χρονο αγόρι

«Θα έπρεπε να είναι σπίτι στις 2 μετά το μεσημέρι αλλά τελικά επέστρεψε στις 3:30 μετά το μεσημέρι. Τον ρώτησα τι συνέβη και τότε μου αποκάλυψε ότι τέσσερα παιδιά τον είχαν στριμώξει σε μια σχολική αίθουσα, τον έγδυσαν και στη συνέχεια τον βιάσαν ο ένας μετά τον άλλο» είπε η 29χρονη σύμφωνα με την Sun.

H 29χρονη υποστήριξε ότι πήγε τον 5χρονο σε νοσοκομείο «όπου μου αν και μου είπαν ότι δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά, εγώ ανησυχώ για την κατάσταση της υγείας του. Μετά την επίθεση έχει γίνει επιθετικός και δεν έχει πάει έκτοτε στο σχολείο».

Πηγή: athensmagzine.gr

Σοκ στη Φθιώτιδα: Δικηγόρος βίαζε 11χρονη επί τρία χρόνια!

Σοκ επικρατεί στην Φθιώτιδα! Σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως γύρω από το δικηγόρο που βίαζε επί τρία χρόνια την 11χρονη κόρη του κηπουρού του.

Ο δικηγόρος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών μέχρι σήμερα.

Ο βιασμός 18χρονης κοπέλας από 12χρονια αγόρια έχει προκαλέσει «σεισμό» στην κοινωνία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και πρόσφατα, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Σε βάρος του δικηγόρου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Λαμίας την Παρασκευή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

Πηγή: protothema.gr