Άγρια συμπλοκή στο hot spot του Σκαραμαγκά! Ένας νεκρός!

Τι συνέβη;

Άγρια συμπλοκή στο hot spot του Σκαραμαγκά! Ένας νεκρός!

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στα hot spot του Σκαραμαγκά με έναν νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών με αποτέλεσμα ένας άνδρας να σκοτωθεί κι ένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο hot spot του Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών με αποτέλεσμα ένας άνδρας να σκοτωθεί κι ένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Νεκρός από την άγρια συμπλοκή είναι ένας 22χρονος άνδρας από το Αφγανιστάν, ενώ ακόμα ένας 18χρονος από το Ιράν έχει μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως αναφέρει το securitynews.gr, στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ και της υπηρεσίας ανθρωποκτονιών διερευνούν το συμβάν.

Ενώ, πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει σοκ η είδηση ότι μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου Αστυνομικό που μόλις είχε γυρίσει από το μήνα του μέλιτος!

Μόρια: 15χρονος μαχαιρώθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 15χρονος στη Μόρια τα ξημερώματα και από τότε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ένας 15χρονος Αφγανός νοσηλεύεται, από τα ξημερώματα, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση, βαρύτατα τραυματισμένος από μαχαίρι σε πολλά σημεία του σώματός του.

Ο νεαρός Αφγανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου, χθες το βράδυ, στον ελαιώνα -που έχει μετατραπεί σε πρόχειρο καταυλισμό- του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας. Εκτός από τον 15χρονο, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε χθες και νοσηλεύεται ένας 16χρονος Αφγανός, επίσης τραυματισμένος από μαχαίρι.

Από την αρχή του Ιανουαρίου στον καταυλισμό της Μόριας έχουν τραυματιστεί με μαχαιριές, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, περισσότεροι από 30 διαμένοντες εκεί, αιτούντες άσυλο, από τους οποίους δύο υπέκυψαν στα τραύματά τους.

elefterostypos.gr

Μόρια: Επίθεση με μαχαίρι σε 18χρονη! Ποια είναι η κατάσταση της;

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 18χρονη στη Μυτιλήνη! Ποια είναι η κατάσταση της σύμφωνα με πληροφορίες;

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, 18χρονη από το ΚΥΤ της Μόριας.

Οπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα του νησιού η νεαρή από το Αφγανιστάν νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς φέρεται να τραυματίστηκε μετά από επίθεση 20χρονου Αφγανού με μαχαίρι στο ΚΥΤ της Μόριας.

Η 18χρονη φέρει τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 20χρονος συνελήφθη από την αστυνομία, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Το αιματηρό συμβάν σημειώνεται λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία 20χρονου, κατά τη διάρκεια καβγά. Ο νεαρός είναι ο δεύτερος νεκρός μέσα σε ένα μήνα στον καταυλισμό μεταναστών στη Μόρια.

Πηγή: iefimerida.gr