Σοβαρή προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου: Χιονοπτώσεις μέχρι 200-250 μέτρα υψόμετρο!

Που θα "χτυπήσουν" ακριβώς;

Σοβαρή προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου: Χιονοπτώσεις μέχρι 200-250 μέτρα υψόμετρο!

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου πέρασε μέσα από το κεντρικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ σε μια σοβαρή αποκάλυψη αφού δήλωσε στο κοινό πως έρχεται χιονόπτωση η οποία, μάλιστα, θα φτάσει μέχρι τα 200-250 μέτρα υψόμετρο! Που θα "χτυπήσει" ακριβώς;

«Θέλει προσοχή το ξημέρωμα της Τετάρτης» τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου για την επερχόμενη ψυχρή εισβολή και αναλύει όλα τα δεδομένα για την εξέλιξη των χιονοπτώσεων που κατά τόπους θα είναι πυκνές...

Μάλιστα, όπως τονίζει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, οι χιονοπτώσεις θα κατεβούν μέχρι και τα 200-250 μέτρα υψόμετρο στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τις χιονοπτώσεις του καιρού στο βίντεο:

Ωστόσο, αξίζει να δείτε και την πρόβλεψη για τον καιρό σήμερα. Τι "καταφθάνει" το βράδυ;

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: Έρχονται χιόνια την Πέμπτη στην Ελλάδα!

Έρχονται χιόνια την Πέμπτη στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου που προειδοποιεί τον κόσμο καθημερινά για τα καιρικά φαινόμενα τόσο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όσο κι από το κεντρικό δελτίο καιρού στην ΕΡΤ!

Συγκεκριμένα, Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν την Πέμπτη σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας ενώ στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και τις προβλέψεις του έως και την Κυριακή!