Εξελίξεις για τον καιρό! Χιόνια και το Σάββατο λέει ο Σάκης Αρναούτογλου - Σε ποιες περιοχές;

Έρχονται και στην Αττική!

Εξελίξεις για τον καιρό! Χιόνια και το Σάββατο λέει ο Σάκης Αρναούτογλου - Σε ποιες περιοχές;

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου λέει πως θα έχουμε χιόνια και το Σάββατο! Σε ποιες περιοχές, όμως, θα "χτυπήσουν"; Όλες οι εξελίξεις για τον καιρό από τον top των προβλέψεων!

Θα συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις σήμερα κυρίως στην κεντρική Ελλάδα και δεν αποκλείει μάλιστα, όπως αναφέρει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ να χιονίσει από το βράδυ και στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και τη νέα ψυχρή εισβολή που αναμένεται το Σάββατο και θα φέρει χιονοπτώσεις και σε πεδινά τμήματα στα ανατολικά προσήνεμα.

Ωστόσο πριν από λίγο έριξε χιόνι στην Πάρνηθα κι έχουμε τις μαγευτικές εικόνες!

Χιόνια στη Θεσσαλονίκη λέει ο Σάκης Αρναούτογλου! Έχει και βίντεο

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται Σάκης Αρναούτογλου και στο live βίντεο του θα δείτε τα πρώτα χρόνια που έπεσαν στην Θεσσαλονίκη, για το νέο έτος. Συμβαίνει τώρα στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο έμπιστος μετεωρολόγος ενημέρωσε για τον καιρό της πόλης στους διαδικτυακούς του φίλους με μια ανάρτηση σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως βλέπουμε τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Θεσσαλονίκη μετά το έκτακτο δελτίο καιρού που είχε «σκάσει» και έλεγε ότι πολλές περιοχές θα φτάσουν σε θερμοκρασία υπό το μηδέν.