Εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer της Κύπρου - Νέος κύκλος καταθέσεων για ευθύνες αστυνομικών!

Η υπόθεση με τις στυγνές δολοφονίες είχε σοκάρει Ελλάδα και Κύπρο

Εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer της Κύπρου - Νέος κύκλος καταθέσεων για ευθύνες αστυνομικών!

Νέες εξελίξεις έρχονται αναφορικά με την υπόθεση του serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά, που με το ψευδώνυμο "Ορέστης" σκόρπισε τον θάνατο.

Η υπόθεση με τις στυγνές δολοφονίες είχε προκαλέσει σοκ ενώ τώρα ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων.

Ειδικότερα η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας ζήτησε την λήψη επιπλέον καταθέσεων για να συμπληρωθεί ο φάκελος που αφορά σε τυχόν ευθύνες αστυνομικών ως απόρροια της δράσης του serial killer της Κύπρου.

Σύμφωνα με το philenews.com το πόρισμα με τις εισηγήσεις των τεσσάρων ποινικών ανακριτών παραδόθηκε από τον περασμένο Δεκέμβριο στον πρόεδρο της Αρχής πρώην δικαστικό Ανδρέα Πασχαλίδη, ο οποίος το μελέτησε και το παρέδωσε μαζί με τις δικές του εισηγήσεις στα μέλη της.

Αυτά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα συμφώνησαν με τις εισηγήσεις που υποβλήθηκαν και αποφασίστηκε να ζητηθεί από τους ποινικούς ανακριτές να λάβουν κάποιες επιπρόσθετες καταθέσεις που κρίνονται αναγκαίες, πριν το τελικό πόρισμα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα για μελέτη και λήψη οριστικών αποφάσεων.

Οι καταθέσεις, γίνεται κατανοητό, θα ληφθούν από πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και δεν αποκλείεται ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα να ενσωματωθούν στον φάκελο της υπόθεσης.

Η υπόθεση με τον serial killer της Κύπρου σόκαρε την κοινή γνώμη ενώ μια ακόμα σοκαριστική υπόθεση έρχεται από το εξωτερικό με έναν πατέρα που σκότωσε τα πέντε του παιδιά.

Και σειρά έχει η σοκαριστική υπόθεση του serial killer της Κύπρου

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τις επτά δολοφονίες του serial killer Νίκου Μεταξά ή «Ορέστη» όπως συστηνόταν στα θύματά του και ήδη φιλιππινέζικος τηλεοπτικός σταθμός έχει έτοιμη την τηλεοπτική σειρά που θα δείχνει τις φρικτές πράξεις του!

Η παραγωγή τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Η Μοίρα», η οποία ασχολείται με εγκλήματα, αποφάσισε να εντάξει την υπόθεση με τον serial killer στην Κύπρο και τα δυο επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σε λίγες μέρες.

Τα επεισόδια είναι προϊόν μυθοπλασίας, καθώς οι παραγωγοί δεν επιθυμούν να προκαλέσουν, αλλά γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο και ο δράστης είναι κάποιος άνδρας που υπηρετεί στο στρατό.

Στο trailer φαίνεται ο δράστης να στραγγαλίζει τα θύματά του, να τα καλύπτει με σεντόνια και να τοποθετεί τα πτώματα σε βαλίτσες, όπως έκανε και ο «Ορέστης».

Οι Φιλιππινέζοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον για τα στυγερά εγκλήματα του Νίκου Μεταξά καθώς θύματά του ήταν 4 Φιλιππινέζες, εκ των οποίων ένα μικρό κορίτσι. Να σας θυμίσουμε και αυτό: Serial killer Κύπρος: Ραγδαίες εξελίξεις! Τι βρέθηκε στο παντελόνι του μέσα στη φυλακή;