Θρίλερ στον Φλοίσβο - Βρέθηκε σορός άντρα σε βράχια

Η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου

Θρίλερ στον Φλοίσβο - Βρέθηκε σορός άντρα σε βράχια

Θρίλερ στον Φλοίσβο όπου εντοπίστηκε σε βράχια η σορός ενός άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ειδικότερα το λιμενικό σώμα ειδοποιήθηκε την Κυριακή για την ύπαρξη σορού στην περιοχή του Φαλήρου.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τη Δημοτική Πινακοθήκη Παλαιού Φαλήρου.

'Αμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό, η οποία βρισκόταν σε βραχώδες σημείο.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για άνδρα ύψους περίπου 1,70μ., χρώμα μαλλιών και γενειάδας λευκό, ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με μαύρο παντελόνι, χακί ζακέτα και μπλε μπουφάν.

Την ζωή του έχασε και 19χρονος στην Πέλλα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Από την οικεία λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας.

Θρίλερ με σορό άντρα που βρέθηκε στο κάστρο του Ρίο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Πάτρα πως πτώμα άνδρα βρέθηκε στο κάστρο του Ρίου! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συνέβη σήμερα;

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν μερικές ημέρες και σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε από το Λιμενικό, μέλη του οποίου διαπίστωσαν τον θάνατο του ατόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ενώ έρευνα για τα αίτια θανάτου του διεξάγει το Λιμενικό.