Σοκ στη Νέα Μανωλάδα - Χτύπησε μάνα και βίασε κόρη πριν τις ληστέψει

Αδιανόητο!

Σοκ στη Νέα Μανωλάδα - Χτύπησε μάνα και βίασε κόρη πριν τις ληστέψει

Σοκ προκαλεί η είδηση στη Νέα Μανωλάδα πως άνδρας χτύπησε μάνα και βίασε κόρη, λίγο πριν τις ληστέψει! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για αυτό το αποτρόπαιο συμβάν; Eπιχείρησε να ληστέψει κι άλλο σπίτι!

Ανάστατη η τοπική κοινωνία της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία από την έξαρση της εγκληματικότητας και ειδικά ύστερα από το τελευταίο περιστατικό ληστείας μετά βιασμού.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας μπήκε σε σπίτι που διέμεναν δυο γυναίκες, κάτοικοι της περιοχής.

Ο δράστης χτύπησε κι έδεσε την 73χρονη μητέρα σε αποθήκη του σπιτιού και βίασε την 53χρονη κόρη της, από την οποία ζήτησε στη συνέχεια να του δώσει όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι.

Το ποσό που πήρε (500 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομική ενημέρωση) του φάνηκε μικρό και στη συνεχεία μαζί με την 53χρονη έσπευσε σε γειτονικό σπίτι, ζητώντας της να δανειστεί χρήματα από τη γειτόνισσά της με το αιτιολογικό ότι έχει τοποθετήσει βόμβα και με τηλεκοντρόλ θα την πυροδοτήσει και θα σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα της!

Τελικά, ο δράστης εξαφανίστηκε και οι γυναίκες ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, τον εντόπισε και τον συνέλαβε στο ΚΤΕΛ του Πύργου, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και να αναχωρήσει για την Καλαμάτα.

Επιπλέον, ελέγχεται η συμμετοχή του και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Φρίκη ωστόσο είχε προκαλέσει και η είδηση πως καθηγητής, αστυνομικός και δικηγόρος κατηγορούνται για βιασμό έφηβης!

Πηγή: ilidakampos

Σοκ στο Χαλάνδρι: Ληστής αποπειράθηκε να βιάσει 85χρονη!

Στιγμές τρόμου έζησε μια 85χρονη γυναίκα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά της, το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι .

Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε στο protothema.gr καρέ - καρέ πώς ένας νεαρός άντρας εισέβαλε μέσα στο σπίτι της, την οδήγησε με απειλές στο υπνοδωμάτιό της και στη συνέχεια προσπάθησε να τη βιάσει. Διαβάστε παρακάτω...

Τρομοκρατημένη από όλα όσα έζησε δεν μπορεί να ξεχάσει τη μανία του δράστη που προσπαθούσε για αρκετή ώρα να ικανοποιήσει πάνω στο γερασμένο κορμι της, τις αρρωστημένες ορέξεις του.

«Άνοιγα την πόρτα της κουζίνας για να ταΐσω τα γατάκια μου. Εκείνη τη στιγμή παρουσιάστηκε ξαφνικά ένας ψηλός, ξανθός άντρας με άρπαξε και μου είπε: «Πάμε στο κρεβάτι». Δεν μιλούσε πολύ καλά ελληνικά. Με τράβηξε με δύναμη, μου έκλεισε το στόμα», εξηγεί η ίδια.

Τα λεπτά που θα ακολουθήσουν είναι εφιαλτικά: «Έδωσα πραγματική μάχη πάνω στο κρεβάτι μου. Φώναζα και χτυπιόμουν. Εκείνος μου είχε βάλει τα μαξιλάρια στο πρόσωπο μου και δεν μπορούσα να πάρω αναπνοή. Προσπαθούσε να ξεκουμπωσει τη ρόμπα μου για να κάνει τις... δουλειές του».

Η φασαρία που ακούστηκε ανησύχησε την κόρη του θύματος και η γυναίκα μπήκε μέσα στο σπίτι της μητέρας της για να δει τι συνέβαινε. Ήρθε αντιμέτωπη με τον δράστη ο οποίος την έσπρωξε, βγήκε έξω τρέχοντας και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Δείτε ακόμη:Λαμία: Ανατριχιάζει η κατάθεση της 7χρονης που βιαζόταν από τον παππού της: "Μου έκανε κάτι που.."

«Με λέρωσε στα πόδια μου αλλά ευτυχώς εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κουδούνι η κόρη μου που μένει στο πάνω διαμέρισμα. Αυτός τότε τρόμαξε παρά πολύ. Μου ζήτησε που είναι τα λεφτά και με παράτησε».

Η 85χρονη γυναίκα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως κατάφερε να γλιτώσει.

«Τι να σας πω; Πώς τα κατάφερα, τι πόλεμο έκανα μόνο εγω ξέρω. Έχω και την καρδιά μου καταλαβαίνετε την αγωνία μου. Μετά με πήγαν στο νοσοκομείο. Ήταν ένας εφιάλτης! Εγω δεν ζω πια. Τώρα πρέπει να μη βγαίνω ούτε έξω από την πόρτα. Είναι ισόγειο το σπίτι μου τι να κάνω; Έβαλα λουκέτα σε όλες τις πόρτες. Με λυπήθηκε ο θεος. Τι ζήλεψε από εμένα μια γριά γυναίκα εγω είμαι γιαγιά του».

Πηγή: protothema.gr