Βαλεντίν: Έτσι την φυγάδευσε ο πατέρας της - Εμφανίστηκε η μητέρα της

Τι λένε οι πληροφορίες;

Βαλεντίν: Έτσι την φυγάδευσε ο πατέρας της - Εμφανίστηκε η μητέρα της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Αποκαλύφθηκε πως ο πατέρας της την φυγάδευσε στη Γαλλία, ενώ φαίνεται πως εμφανίστηκε και η μητέρα της.

Μιλώντας στο Εθνος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, με τη βοήθεια του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα, ο Αμπελκά υποστηρίζει ότι είναι ράκος και πως έχει μετανιώσει, ενώ θέλει να ξαναδεί άμεσα την κόρη του.

«Ως πατέρας αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου. Ότι δεν μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου όσα έπρεπε να προσφέρω για να μεγαλώσει όπως πρέπει. Ήθελα να εξασφαλίσω για το παιδί μου καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και μόρφωσης. Έτσι αποφάσισα να στείλω το παιδί στη θεία του στη Γαλλία, που μπορούσε να το μεγαλώσει καλύτερα. Όταν το έστειλα, μετά σκέφτηκα ότι το παιδί θα αρχίσουν να το αναζητούν από το σχολείο του και από αλλού.

Τι θα έλεγε σε αυτούς που θα το αναζητούσαν; Έτσι, πήγα και δήλωσα την εξαφάνισή του. Μετά σκέφτηκα τις συνέπειες που θα έχει η πράξη μου σε σχέση με τον νόμο και τρομοκρατήθηκα. Έτσι άρχισα να λέω ψέματα. Νόμιζα ότι, εάν έλεγα από την αρχή την αλήθεια, θα με τιμωρούσε ο νόμος. Στο μυαλό μου ήταν όλα τόσο μπερδεμένα. Τώρα έχω καταλάβει το λάθος μου. Έχω μετανιώσει. Ήταν ανόητο εκ μέρους μου αυτό που έκανα. Δεν ήθελα να προκαλέσω αναστάτωση. Το μόνο που θέλω πια είναι να ξαναδώ το παιδί μου», δήλωσε λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της.

Η μητέρα της Βαλεντίν εμφανίστηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα, μέσω δικηγόρου επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της μικρής, ότι βρίσκεται στη Γαλλία και ήταν αυτή που έστειλε το συγγενικό της πρόσωπο, για να παραλάβει το παιδί και να το μεταφέρει στη Γαλλία.