Αυστραλία: Στρατιώτες αγκαλιάζουν και ταΐζουν κοάλα που διασώθηκαν από τις φωτιές

Απίστευτες εικόνες!

Αυστραλία: Στρατιώτες αγκαλιάζουν και ταΐζουν κοάλα που διασώθηκαν από τις φωτιές

Απίστευτες εικόνες από την Αυστραλία με στρατιώτες που αγκαλιάζουν και ταΐζουν κοάλα που διασώθηκαν από τις φωτιές.Τα 28 κοάλα, που δεν είναι ακόμη βέβαιο εάν θα επανέλθουν πλήρως, προέρχονται από τη Νήσο Καγκουρό.

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε η εξαφάνιση κοάλα, στην Αυστραλία, με την πύρινη κόλαση που κατέστρεψε εκατομμύρια εκτάσης γης.

Χιλιάδες κοάλα βρήκαν τραγικό τέλος, όσα όμως κατάφεραν να διασωθούν είχαν την τύχη να βρεθούν στα χέρια υπεύθυνων στρατιωτών. Η τραγωδία ωστόσο συνεχίστηκε με δεύτερο χτύπημα για την Αυστραλία και άτομα που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους!

Στο πάρκο της Αυστραλίας, Cleland Wildlife, εκτυλίσσεται ένα ξεχωριστό σκηνικό αγάπης.

Κοάλα πληγωμένα από τις τεράστιες πυρκαγιές δέχονται τη φροντίδα στρατιωτών στο πάρκο. Οι άνδρες όχι μόνο ταϊζουν τα ζώα, αλλά δημιουργούν και ιδανικές εγκαταστάσεις ώστε να μπορούν να κρέμονται τα κοάλα όπως συνηθίζουν στην κανονική τους ζωή.

Τα 28 κοάλα, που δεν είναι ακόμη βέβαιο εάν θα επανέλθουν πλήρως, προέρχονται από τη Νήσο Καγκουρό.

Αυστραλία: Φόβοι για αναζωπυρώσεις των πυρκαγιών! Καμπανάκι στην περιοχή!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αυστραλία με αρκετούς φόβους για αναζωπυρώσεις! Καμπανάκι στην περιοχή "χτυπάνε" οι ειδικοί! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Μετά τις αμμοθύελλες οι αρμόδιοι αξιωματούχοι προειδοποίησαν σήμερα τις κοινότητες των κατοίκων στις ανατολικές πολιτείες της Αυστραλίας που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές να ενισχύσουν τα μέτρα προστασίας τους, καθώς αναμένεται επικράτηση υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και ισχυρών ανέμων.

Φόβοι για αναζωπύρωση πυρκαγιών στην Αυστραλία

Εκφράζονται φόβοι ότι οι υψηλές θερμοκρασίες και οι ισχυροί άνεμοι μπορούν να προκαλέσουν αναζωπύρωση των πύρινων μετώπων, αλλά και πρόκληση νέων πυρκαγιών σε θαμνώδεις εκτάσεις.
Η Αυστραλία πλήττεται από τις πυρκαγιές από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με συνέπεια το θάνατο 33 ανθρώπων, αλλά και την απώλεια ζωικού κεφαλαίου 1 δισεκατομμυρίου ζώων από την ντόπια πανίδα.

Η τραγωδία ωστόσο συνεχίστηκε με δεύτερο χτύπημα για την Αυστραλία και άτομα που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους!

Πηγή: iefimerida.gr