Θάνατος σοκ στο Κορωπί - Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του με εγκαύματα

Τι λένε οι πληροφορίες;

Θάνατος σοκ στο Κορωπί - Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του με εγκαύματα

Νεκρό βρήκαν άντρα μέσα στο σπίτι του με εγκαύματα στο σώμα του, ενώ το εσωτερικού έφερε ίχνη από φωτιά. Ο θάνατος του έχει προκαλέσει σοκ στο Κορωπί. Τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του η αστυνομία μετά από ειδοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε, λίγο πριν τις 08.00 το πρωί, για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δίπλα στο κρεβάτι του. Ο ιατροδικαστής, ο οποίος βρέθηκε αμέσως στο σπίτι, διαπίστωσε ότι ο άτυχος άνδρας έφερε εγκαύματα στην πλάτη.

Μάλιστα, το σπίτι έφερε ίχνη από φωτιά, χωρίς όμως να υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την αιτία που την προκάλεσε και το πότε προκλήθηκε. Έρευνες για το περιστατικό διεξάγουν οι Αρχές.

Σοκ προκάλεσε και πριν λίγες ώρες η είδηση πως ένα παιδάκι 2 ετών πέθανε στην Βέροια.

Πηγή: protothema.gr

Είδηση σοκ: Στο Παίδων με εγκαύματα από βραστό νερό τρίχρονο αγοράκι!

Στο νοσοκομείο Παίδων με σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένα παιδάκι τριών ετών. Είδηση σοκ!

Η μητέρα του τρίχρονου, με καταγωγή από την Βουλγαρία, ζει στον Ασπρόπυργο. Προκειμένου να δουλέψει, άφησε το παιδί στο σπίτι μιας φίλης της.

Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της γυναίκας και έτρεξε στην κουζίνα, όπου σε μια κατσαρόλα έβραζε νερό. Το παιδί κατάφερε να φτάσει την κατσαρόλα και την τράβηξε, ρίχνοντας όλο το καυτό νερό πάνω του.

Η μητέρα του παιδιού και η φίλη της υπό την επίβλεψη της οποίας ήταν το παιδί, απολογούνται στον Εισαγγελέα.

Τραγωδία στην Θεσπρωτία: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Θεσπρωτία όταν νεκρός έπεσε άνδρας μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία στην τοποθεσία Σούλι. Τι λένε οι πληροφορίες για την πυρκαγιά που άρχισε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες;

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από την κατάσβεση φωτιάς στο σπίτι.

Οι πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά στις 11:15 το πρωί της Τρίτης για φωτιά σε κατοικία στο χωριό Πλακωτή και μετά το τέλος της κατάσβεσης εντόπισαν τον άτυχο 65 ετών νεκρό.