Χιόνια σε λίγες ώρες και στην Αθήνα - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Αναλυτική η πρόγνωση του καιρού!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χιόνια σε λίγες ώρες και στην Αθήνα - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Για ακόμη μια ημέρα μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για την σημερινή πρόγνωση. Κακοκαιρία επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και πολλές πόλης έχουν «ντυθεί» στα λευκά. Μάλιστα, χιόνια θα έχουμε σε λίγες ώρες και στην Αθήνα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που πλήττει από πολύ νωρίς το πρωί ολόκληρη τη χώρα. Όλες τις λεπτομέρειες έδωσε ο έμπειρος μετεωρολόγος μέσα από την συχνότητα της ΈΡΤ δίνοντας μάλιστα και τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν.

Όσο περνούν οι ώρες θα κατεβαίνουν και τα υψόμετρα των χιονοπτώσεων σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου το βράδυ θα χιονίσει και στην Πάρνηθα με αποτέλεσμα να έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα.

Η κακοκαιρία κατά τόπους θα συνεχιστεί μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε αναλυτικά που θα βρέξει σήμερα στην πρόγνωση της ΕΜΥ. Σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος, καθώς αναμένονται και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά.

Έρχονται χιόνια και κατακλυσμοί - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΡΤ με τον Σάκη Αρναούτογλου να αποκαλύπτει και να προειδοποιεί τους πολίτες πως έρχονται στην Ελλάδα χιόνια και κατακλυσμοί!

Επιδεινώνεται ο καιρός από το πρωί της Παρασκευής με μια κακοκαιρία εξπρές να σαρώνει από βορρά προς νότο τη χώρα με βροχές -κατά τόπους ισχυρές- και χιόνια -μόνο στα ορεινά- της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα πέσει το Σάββατο 3-5 βαθμούς σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα. Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τις περιοχές που θα έχουν τα πιο έντονα φαινόμενα, αλλά και την εξέλιξη του καιρού μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Δείτε όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ στο βίντεο: