Έκτακτο: Τροχαίο στην Κατεχάκη - Υπήρξε νεκρός;

Τι συνέβη;

Έκτακτο: Τροχαίο στην Κατεχάκη - Υπήρξε νεκρός;

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα μιας και τροχαίο συνέβη στην Κατεχάκη! Υπήρξε νεκρός και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που προκάλεσε ανησυχία και έκοψε την κυκλοφορία στους δρόμους;

Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Τροχαία, στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Μεσογείων, στο ύψος της Καισαριανής, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τη μια λωρίδα και έτσι έχουν προκληθεί κυκλοφοριακά προβλήματα. Σύμφωνα με την Τροχαία, σε λίγο πρόκειται να απομακρυνθούν από το σημείο τα δύο οχήματα και αναμένεται να ομαλοποιηθεί η κυκλοφορία. Σοκαριστικό τροχαίο ωστόσο έγινε και στην Εύβοια πρόσφατα με νεκρή μητέρα δυο παιδιών.


Πηγή: iefimerida.gr

Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας μετά από τροχαίο σοκ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας με αποτέλεσμα να επικρατούν ουρές χιλιομέτρων με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να ταλαιπωρούνται. Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στη λεωφόρο Κηφισού το μεσημέρι της Δευτέρας στο ρεύμα προς Κηφισιά στο ύψος του σταθμού των ΚΤΕΛ. Κατά τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο ανετράπη χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

Τροχαίο Αθηνών Λαμίας

Περισσότερα σε λίγο...

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είχε γίνει ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό! Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο οδηγός!

Τροχαίο - σοκ στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας: Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο!

Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας έγινε ένα τροχαίο που προκαλεί σοκ με ένα φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο!

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το πολυτελές αυτοκίνητο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς. Ευτυχώς, σαν από θαύμα, κανένας από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο και το φορτηγό δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Λόγω της σύγκρουσης στο σημείο καταγράφονται καθυστερήσεις μικρής διάρκειας.