38χρονη Ελληνίδα η πρώτη που πάσχει από κορωνοϊό - Αυτή είναι η περιοχή της Ελλάδας που μολύνθηκε πρώτη από τον ιό

Πρώτο κρούσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
38χρονη Ελληνίδα η πρώτη που πάσχει από κορωνοϊό - Αυτή είναι η περιοχή της Ελλάδας που μολύνθηκε πρώτη από τον ιό

38χρονη Ελληνίδα η πρώτη που πάσχει από κορωνοϊό! Αυτή είναι η περιοχή της Ελλάδας που μολύνθηκε πρώτη από τον ιό. Τι λένε οι πληροφορίες για την κατάστασή της.

Ο κορωνοϊός έφτασε και στην Ελλάδα με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα η γυναίκα νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και λαμβάνει αντιική αγωγή ενώ τα συγγενικά της πρόσωπα έχουν τεθεί σε απομόνωση.

Τόσο ο κ. Τσιόδρας όσο και το υπουργείο Υγείας συνιστούν σε όσους έρχονται από χώρες και περιοχές με αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού να τηρούν τους απαραίτητους κανόνες προσωπικής υγιεινής και να ενημερώνουν τον γιατρό τους και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Δείτε αναλυτικά ποιο είναι το φάρμακο σύμφωνα με τους γιατρούς, που θα μας σώσει. Νέες εξελίξεις με το εμβόλιο. Τί λένε οι νέες πληροφορίες;

Ωστόσο αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα που βγήκαν για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο Αττικόν

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα, μιας και βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο Αττικόν! Τι λένε οι πληροφορίες για τον άνδρα;

Αρνητικό στον Covid-19 βγήκε το δείγμα του 57χρονου, ο οποίος εισήχθη στο Αττικόν ύστερα από τα συμπτώματα που παρουσίασε και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο νοσοκομείο για να εξεταστεί για τον κοροναϊό. Ο 57χρονος, ο οποίος είχε ταξιδέψει εσχάτως στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, παρουσίασε συμπτώματα πυρετού και βήχα και μετέβη στο Αττικόν για περαιτέρω εξετάσεις.

Το δείγμα που ελήφθη από τον ασθενή, εστάλη στα μοριακά εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών το απόγευμα της Τρίτης (25/2) και οι απαντήσεις αναμένονταν σήμερα το πρωί, ωστόσο απεδείχθη ότι δεν έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Μιας και μιλάμε για τον θανατηφόρο ιό, δείτε ποιο είναι το φάρμακο, που σύμφωνα με τους γιατρούς θα μας σώσει. Πότε έρχεται το εμβόλιο;