Έκτακτο: Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στα Γιάννενα

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στα Γιάννενα

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα, καθώς βρέθηκε νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στα Γιάννενα! Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση του άνδρα; Έσπευσε στο σημείο το ΕΚΑΒ!

Πρόκειται για έναν 51χρονο πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος είχε βρεθεί πρόσφατα στην Ιταλία. Με το που έγινε γνωστό έσπευσαν να τον εξετάσουν.

Τον 51χρονο παρέλαβε από την Κέρκυρα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, προκειμένου να νοσηλευθεί στη Μονάδα Λοιμωδών, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον θανατηφόρο ιό, αναλυτικά, μαζί με τα συμπτώματα και τι να προσέξετε.

Πριν από το ύποπτο κρούσμα στα Γιάννενα, ακόμη ένα υπήρξε στο "Λαϊκό"

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, καθώς φαίνεται πως υπάρχει ακόμα ένα ύποπτο κρούσμα και στο "Λαϊκό". Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το νέο περιστατικό, έπειτα από την ανακοίνωση του πρώτου "θύματος" στην Ελλάδα;

Μπορεί το κρούσμα κορωνοϊου στο νοσοκομείο «Αττικό» να ήταν τελικά αρνητικό με τον 57χρονο άνδρα από τον Πειραιά. Ωστόσο, οι συζητήσεις για περισσότερα κρούσματα έχουν αυξηθεί.

Με κυριότερες εκείνες για το «Λαικό» νοσοκομείο, όπου έχει εισαχθή ένα ακόμα ύποπτο κρούσμα και ελέγχεται το ληφθέν γενετικό υλικό από το Ινστιτούτο Παστέρ. Τα αποτελέσματα αναμένονται νωρίς το απόγευμα.

Πριν το ύποπτο κρούσμα στο "Λαϊκό" 38χρονη Ελληνίδα ανακοινώθηκε πως είναι η πρώτη που πάσχει από κορωνοϊό

38χρονη Ελληνίδα η πρώτη που πάσχει από κορωνοϊό! Αυτή είναι η περιοχή της Ελλάδας που μολύνθηκε πρώτη από τον ιό. Τι λένε οι πληροφορίες για την κατάστασή της.

Ο κορωνοϊός έφτασε και στην Ελλάδα με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα η γυναίκα νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και λαμβάνει αντιική αγωγή ενώ τα συγγενικά της πρόσωπα έχουν τεθεί σε απομόνωση.

Τόσο ο κ. Τσιόδρας όσο και το υπουργείο Υγείας συνιστούν σε όσους έρχονται από χώρες και περιοχές με αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού να τηρούν τους απαραίτητους κανόνες προσωπικής υγιεινής και να ενημερώνουν τον γιατρό τους και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Δείτε αναλυτικά ποιο είναι το φάρμακο σύμφωνα με τους γιατρούς, που θα μας σώσει. Νέες εξελίξεις με το εμβόλιο. Τί λένε οι νέες πληροφορίες;