Κορωνοϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα στην Λάρισα

Είναι θετικό ή αρνητικό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Βγήκαν τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα στην Λάρισα

Ραγδαίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μιας και τα ύποπτα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται, με τελευταίο αυτό για την Λάρισα. Τι λένε τα αποτελέσματα για την 68χρονη γυναίκα;

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι αρνητικά. Η γυναίκα είχε τεθεί σε καραντίνα στο ίδιο νοσοκομείο, που σύμφωνα με το larissanet.gr, είχε επιστρέψει από την Ιταλία.

Όπως λέει το onlarissa.gr, αυτή τη στιγμή εξετάζεται ένα ακόμη περιστατικό νεαρού μαθητή που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία και βρίσκεται σε χωριό κοντά στη Λάρισα, ενώ περιμένουμε άμεσα και τα αποτελέσματα της 22χρονης κοπέλας από την Καρδίτσα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία, και μπήκε σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εντωμεταξύ δείτε τις νέες εξελίξεις με την κατάσταση της 38χρονης στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο μετά τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα στην Λάρισα, δείτε πως θα φορέσετε σωστά τις μάσκες σας για τον κορωνοϊό

Νέες οδηγίες ήρθαν στο φως για τον κορωνοϊό, και τον τρόπο που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τους εαυτούς μας πιο ασφαλής στην Ελλάδα. Δείτε αναλυτικά τι πρέπει να προσέξετε, και πως θα φορέσετε σωστά τις μάσκες σας.

Στη Σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια, συμμετείχαν εκτός του υπουργού Υγείας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, όπως και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζκώστας, αλλά και οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Δημήτρης Τσαλικάκης και Παναγιώτης Μπογιατζίδης, όπου μίλησαν για τα νέα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η Ελλάδα.

Ποιοι πρέπει να φοράνε μάσκα

  • Όσοι έχουν συμπτώματα κρυολογήματος και χρειάζεται να επισκεφτούν Νοσοκομεία, ΠΕΔΥ, Κέντρα Υγείας και ΤΟΜΥ.
  • Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που υποδέχεται ασθενείς με συνάχι ή συμπτώματα γρίπης.

Ποιοι δεν πρέπει να φοράνε μάσκα

Οι υγιείς δεν πρέπει να φορούν μάσκα, τονίζουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές.