Συναγερμός! Φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός! Φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας καθώς εκδηλώθηκε φωτιά σε κτίριο. Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική που επιχειρεί τώρα την κατάσβεσή της.

Ειδικότερα η πυροσβεστική κλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/2) στο κέντρο της Αθήνας καθώς φωτιά ξέσπασε σε ακατοίκητο κτίριο επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής 128. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι αιτίες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, που επιχειρεί με δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ενώ στην περιοχή υπάρχει ένα μεγάλο σύννεφο καπνού που κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Να πούμε ότι την Παρασκευή, στις φλόγες τυλίχθηκε και όχημα στην Αττική οδό με την πυροσβεστική να δέχεται κλήση για την κατάσβεση της φωτιάς.

Συναγερμός σήμανε και πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου ξέσπασε φωτιά σε κτίριο - Δείτε τις εικόνες

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου σε εγκαταλειμμένη οικία στη δυτική Θεσσαλονίκη με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο.

Ειδικότερα η φωτιά σύμφωνα με το thestival.gr ξέσπασε σε εγκαταλειμμένη οικία στην 26ης Οκτωβρίου, έναντι του γηπέδου Θερμαϊκού, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά έκαιγε απορρίμματα στο οικόπεδο και στην οικία . Στο σημείο επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.