Σοκ στον Πειραιά! Βρέθηκε πτώμα στο λιμάνι

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στον Πειραιά! Βρέθηκε πτώμα στο λιμάνι

Σοκ στον Πειραιά, όπου το πρωί της Δευτέρας (2/3) βρέθηκε στο λιμάνι ένα πτώμα. Ειδικότερα η σορός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Έρευνές διεξάγουν οι Αρχές.

Ειδικότερα πρόκειται για πτώμα αγνώστων λοιπών στοιχείων το οποίο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι. Στο σημείο έσπευσε η αρμόδια λιμενική αρχή, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, που θα "πουν" περισσότερα για το τι συνέβη.

Στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Τζάνειο''. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. Να πούμε ότι άλλη μια σοκαριστική είδηση ήρθε το Σάββατο, καθώς μια γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στην Πέντέλη.

Σοκ στην Εύβοια: Βρέθηκε ακρωτηριασμένο πτώμα άντρα

Μια σοκαριστική είδηση ήρθε και από την Εύβοια την Κυριακή (1//3) με περαστικό να βρίσκει ένα ακρωτηριασμένο πτώμα άντρα.

Ειδικότερα το πτώμα που ανήκει σε άνδρα βρέθηκε στο 7ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θηβών - Χαλκίδας, στο γνωστό δρόμο της Ριτσώνας. Τον νεκρό εντόπισε ένας διερχόμενος πολίτης σε απόσταση δύο μέτρων από το δρόμο της Ριτσώνας, το πρωί του Σαββάτου μέσα σε ένα χωράφι, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το tvstar.gr.

Ο περαστικός μόλις αντίκρυσε το πτώμα, ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, ενώ βάσει των ίδιων πληροφοριών ο άντρας είχε κακώσεις στο κρανίο του και το ένα χέρι του ήταν κομμένο!

Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ηλικία του πτώματος, ούτε έχει αναζητηθεί ακόμη από τους οικείους του. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άντρα που βρέθηκε νεκρός.