Θλίψη! Έφυγε από την ζωή Έλληνας πολιτικός

Ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θλίψη! Έφυγε από την ζωή Έλληνας πολιτικός

Θλίψη προκαλεί η είδηση πως έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας πολιτικός. H ΝΔ με ανακοίνωσή της «εξέφρασε τη μεγάλη της στεναχώρια για την απώλεια του βουλευτής που έφυγε ξαφνικά την Δευτέρα.

Εφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κατσαφάδος.H ΝΔ με ανακοίνωσή της «εξέφρασε τη μεγάλη της θλίψη για την απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Κατσαφάδου».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: Ο Γιαννης Κατσαφάδος εκλέχτηκε βουλευτής Πειραιά και Νήσων στις εκλογές του 1974 και βουλευτής Α' Πειραιά στις εκλογές του 1977, ενώ ήταν από τους πρώτους ευρωβουλευτές του κόμματός μας. Ο Γιάννης Κατσαφάδος υπηρέτησε την πατρίδα και την παράταξη σε δύσκολα χρόνια. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια. Θλίψη προκαλεί και η είδηση πως έφυγε από τωην ζωή πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σε ηλίκια 45 ετών

Πηγή: iefimerida.gr

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστός Έλληνας πολιτικός

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός πολιτικός!

Ο πρόεδρος της Γερουσίας της Τσεχίας, Γιάροσλαβ Κούμπερα, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 72 ετών, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του Σώματος.

Ο Κούμπερα ήταν βετεράνος πολιτικός, προερχόμενος από το Πολιτικό Δημοκρατικό κόμμα (ODS). Εκλεγόταν στη Γερουσία επί μια 20ετία και ανέλαβε πρόεδρός της τον Νοέμβριο του 2018.

Μεταξύ άλλων, ο Κούμπερα έγινε γνωστός για το πάθος με το οποίο υπερασπιζόταν το κάπνισμα. Χαρακτήριζε μάλιστα τα μέτρα κατά του καπνίσματος «τρομοκρατία κατά της νικοτίνης».

«Ο Θεός καπνίζει, επειδή αν δεν κάπνιζε δεν θα είχαμε σύννεφα, ο ουρανός θα ήταν πάντα καθαρός και θα ψηνόμασταν όλοι από τη ζέστη», είχε πει κάποτε.

πολιτικός Τσεχία πέθανε

Ενώ, πριν έναν μήνα περίπου πέθανε ακόμη ένα γνωστός πολιτικός!

Πηγή: protothema.gr