Φρίκη στη Βέροια - Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μόνο με τα εσώρουχα της

Εντοπίστηκε απέναντι από σχολείο! Τι λένε οι πληροφορίες;

Φρίκη στη Βέροια - Βρέθηκε νεκρή γυναίκα μόνο με τα εσώρουχα της

Φρίκη επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην περιοχή της Βέροιας, μετά την είδηση πως βρέθηκε δίπλα από το σχολείο, εκτός δρόμου γυναίκα νεκρή, μόνο με τα εσώρουχα της. Τι λένε οι πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας InVeria.gr;

Η γυναίκα εντοπίστηκε εκτός δρόμου μόνο με τα εσώρουχά της, ενώ το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα. Μόλις έγινε αντιληπτή ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, ενώ στο σημείο έφτασε γρήγορα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου την παρέλαβε.

Σημειώνεται ότι από τους άνδρες του ΕΚΑΒ υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα για τη σορό της γυναίκας ώστε τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου να μην έρθουν αντιμέτωπα με το μακάβριο θέαμα καθώς το σχολείο λειτουργούσε κανονικά εκείνη την ώρα.

Φως στα αίτια του θανάτου της 44χρονης αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Νεκρή γυναίκα Βέροια

Ωστόσο σοκ επικράτησε και στα Χανιά, με μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή δίπλα στο σπίτι της.

Σοκ στο Ηράκλειο: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή υπό μυστήριο τρόπο! Τι συνέβη;

Σοκ επικρατεί στο Ηράκλειο με την είδηση πως γυναίκα βρέθηκε νεκρή υπό μυστήριο τρόπο! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι λένε οι πληροφορίες για το περίεργο αυτό συμβάν;

Η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στο γήπεδο, πεσμένη το έδαφος σε ερημικό χωματόδρομο!

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στις αρχές στο Ηράκλειο, καθώς μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, κοντά στο γήπεδο της Μινωικής στον Άγιο Ιωάννη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα, 55 ετών, που φέρεται ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, βρέθηκε νεκρή στο έδαφος σε ένα ερημικό χωματόδρομο.


Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος της προέρχεται από παθολογικά αίτια. Ωστόσο ειδοποιήθηκε η αστυνομία που πήγε στο περιστατικό όπως και ο ιατροδικαστής που θα κάνει και νεκροψία για να φωτίσει τα αιτία του θανάτου της γυναίκας.

Τραγωδία ωστόσο "χτύπησε" ξανά στην Κρήτη, όταν αυτοκίνητο έπεσε από γκρεμό και το ζευγάρι που ήταν μέσα βρέθηκε νεκρό!