Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία! Ταλαιπωρία 2 μέρες για...»

Μεγάλη προσοχή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία! Ταλαιπωρία 2 μέρες για...»

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό που αλλάζει άρδην και τονίσει: «Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία! Ταλαιπωρία 2 μέρες για...» συγκεκριμένες περιοχές. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επιδεινώνεται από τις πρώτες βραδινές ώρες και από τα δυτικά ο καιρός και ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει όλα τα δεδομένα για τις περιοχές που θα έχουν κακοκαιρία την Τετάρτη και την Πέμπτη...

Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού το επόμενο τριήμερο, ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο.

Δείτε όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ στο βίντεο για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών μέχρι το Σαββατοκύριακο:

Δείτε και εδώ το έκτακτο δελτίο καιρού που δημοσιεύσαμε για το πώς θα εξελιχθεί ώρα - ώρα ο καιρός

Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε προειδοποιήσει και για το αντίστροφο - Πότε είχε πει ότι θα φύγει η κακοκαιρία και όντως έτσι έγινε

Ο Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποίησε για τον καιρό του τριημέρου μέσα από το δελτίο της ΕΡΤ. Ο μετεωρολόγος ανέφερε πότε θα «εξαφανιστεί» η κακοκαιρία εξπρές που έπληξε τις τελευταία ώρες την Ελλάδα, ενώ συνεχίζει σε μερικές περιοχές.

Είχαμε πολύ ισχυρούς ανέμους που επικράτησε -κυρίως- στη στεριά σχεδόν όλο το βράδυ της Παρασκευής. Ο έμπειρος προγνώστης, παρουσίασε όλα τα τελευταία στοιχεί για τον καιρού τριημέρου της Αποκριάς.

Βελτίωση από το Σάββατο, ενώ και την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εκτός από την βορειοδυτική Ελλάδα που από το απόγευμα θα σημειώνονται βροχές. Όσο για την Καθαρά Δευτέρα θα υπάρξουν περιοχές που θα έχουν βροχές. Ενώ ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό θα μας απασχολήσει από την ερχόμενη Τετάρτη.

Ποιες είναι αυτές; Δείτε το βίντεο...