Κορωνοϊός: Αυτός είναι το νέο κρούσμα στην Θεσσαλονίκη - Οι εξελίξεις με το ύποπτο στη Λάρισα

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Αυτός είναι το νέο κρούσμα στην Θεσσαλονίκη - Οι εξελίξεις με το ύποπτο στη Λάρισα

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον κορωνοϊό και στην Ελλάδα. Την ώρα που ακυρώνοντας εκδηλώσεις και κλείνουν σχολεία σε όλη την χώρα, «έσκασε» ένα νέο κρούσμα στην Θεσσαλονίκη. Ενώ εξελίξεις έχουμε με το ύποπτο που βγήκε στην Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον σύζυγο της εκπαιδευτικού, που είναι το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσματος στην Ελλάδα. Η γυναίκα είναι φίλη της 38χρονης που διαγνώστηκε πρώτη θετική στον ιό στις 26 Φλεβάρη, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από ταξίδι στο Μιλάνο.

Ο άνδρας από τη Θεσσαλονίκη που αποτελεί το όγδοο κρούσμα του covid-19 στη χώρα παρέμενε τις προηγούμενες ημέρες σε οικειοθελή απομόνωση. Το πρώτο δείγμα για τον κορωνοϊό είχε βγει αρνητικό, ωστόσο ο άνδρας συνέχισε να παρουσιάζει συμπτώματα γρίπης. Σε δεύτερο τεστ που υπεβλήθη βρέθηκε θετικός στον ιό και πλέον νοσηλεύεται σε καραντίνα στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελλάδα, λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγους μήνες και έχει αφαιρέσει την ζωή από χιλιάδες κόσμο παγκοσμίως. Όπως δηλώνει ο Σωτήρης Τσιόδρας, υπάρχει ενδεχόμενο να έχουμε έξαρση του ιού μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Εξελίξεις με το ύποπτο στη Λάρισα

Ο Νοσηλευτής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας που βρέθηκε στην Ιταλία και νοσηλευόταν από την Τρίτη, αναμένοντας τα αποτελέσματα, διαπιστώθηκε πως δεν έφερε τον ιό. Ο νοσηλευτής έλαβε εξιτήριο και θα επιστρέψει στην εργασία του.

Πανικός επικρατεί παγκοσμίως με τον ιο κορωνοϊό. Χιλιάδες είναι τα κρούσματα, ενώ εκατοντάδες οι νεκροί. Ωστόσο, τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στο Τόκιο; Βγήκαν όλες οι εξελίξεις.