Έκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού και στο Deree

Κλείνει η σχολή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο: Κρούσμα κορωνοϊού και στο Deree

Έκτακτη είδηση πως κλείνει και το Deree λόγω κρούσματτος κορωνοϊού. Η σχολή θα παραμείνει κλειστή για δυο ημέρες καθώς επιβεβαιώθηκε άτομο που νοσεί από τον ιό. Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του;

Κλειστό σήμερα (10.03.2020) και αύριο (11.03.2020) θα μείνει το Deree στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να γίνει απολύμανση, καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσμα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Οι εγκαταστάσεις του Deree στην Αγία Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό στις 10 και 11 Μαρτίου για όλους τους σπουδαστές και το προσωπικό εξαιτίας απολύμανσης εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στο Deree».Δείτε εδώ και την ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο για την Θεία κοινωνία και τον ιό

Dear Members of the ACG Community, As per the instructions issued by the Greek National Public Health Organization, we...

Posted by Deree - The American College of Greece on Monday, March 9, 2020

Κορωνοϊός: Εκτός από το Deree ξανακλείνει το Κολλέγιο Αθηνών - Βρέθηκε νέο κρούσμα

Έκλεισε ξανά το κολλέγιο Αθηνών καθώς βρέθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού στο σχολείο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν και ποιες οι πρώτες πληροφορίες για το νέο θύμα του ιού που βρέθηκε.

Την πρόωρη αποχώρηση μαθητών του IB του Κολλεγίου Αθηνών αποφάσισε η διεύθυνση του σχολείου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε γονέα μαθητή.

Παράλληλα αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας απογευματινών δραστηριοτήτων στο Ψυχικό.

Η ανακοίνωση του κολλεγίου Αθηνών

Mετά από επίσημη ενημέρωση που λάβαμε από τον Ε.Ο.Δ.Υ. νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020 για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε γονέα μαθητή του Προγράμματος IB DP του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, οι μαθητές μόνο του Προγράμματος ΙΒ αποχωρούν για προληπτικούς λόγους από το Σχολείο με δικό τους μέσο, από την κεντρική πύλη του campus Ψυχικού.

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Κολλεγίου στο campus Ψυχικού θα λειτουργήσουν κανονικά έως το σχόλασμα και όλα τα σχολικά λεωφορεία θα αναχωρήσουν κανονικά.

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι νεωτέρας και για προληπτικούς λόγους δεν θα λειτουργήσουν οι απογευματινές δραστηριότητες του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Ειδικά Προγράμματα για τους μαθητές, Προγράμματα Επιμόρφωσης Ενηλίκων, Πρόγραμμα Άσκηση-Άθληση), στο campus Ψυχικού.