Κορωνοϊός: 5 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Που βρέθηκαν;

Όλες οι πληροφορίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: 5 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Που βρέθηκαν;

Πέντε νέα κρούσματα Κορωνοϊού βρέθηκαν στην Ελλάδα. Ποιες οι πληροφορίες για τους ανθρώπους που φέρουν τον ιό και ποιος είναι πλέον ο συνολικός επιβεβαιωμένος αριθμός στην χώρα μας.

Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Οι τέσσερις είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από Λονδίνο.Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, ανέρχεται πλέον σε 89.

Η κατάσταση του ασθενούς που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη.Δείτε εδώ και την ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο για την Θεία κοινωνία και τον ιό

iefimerida.gr

Λίγο πριν τα πέντε νέα κρούσματα του κορορωνοϊού βρέθηκε ένα και στο Deree

Έκτακτη είδηση πως κλείνει και το Deree λόγω κρούσματτος κορωνοϊού. Η σχολή θα παραμείνει κλειστή για δυο ημέρες καθώς επιβεβαιώθηκε άτομο που νοσεί από τον ιό. Τι αναφέρει στην ανακοίνωση του;

Κλειστό σήμερα (10.03.2020) και αύριο (11.03.2020) θα μείνει το Deree στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να γίνει απολύμανση, καθώς επιβεβαιώθηκε κρούσμα.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Οι εγκαταστάσεις του Deree στην Αγία Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό στις 10 και 11 Μαρτίου για όλους τους σπουδαστές και το προσωπικό εξαιτίας απολύμανσης εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού στο Deree».

Dear Members of the ACG Community, As per the instructions issued by the Greek National Public Health Organization, we...

Posted by Deree - The American College of Greece on Monday, March 9, 2020

Κορωνοϊός: Εκτός από το Deree ξανακλείνει το Κολλέγιο Αθηνών - Βρέθηκε νέο κρούσμα

Έκλεισε ξανά το κολλέγιο Αθηνών καθώς βρέθηκε νέο κρούσμα κορωνοϊού στο σχολείο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν και ποιες οι πρώτες πληροφορίες για το νέο θύμα του ιού που βρέθηκε.

Την πρόωρη αποχώρηση μαθητών του IB του Κολλεγίου Αθηνών αποφάσισε η διεύθυνση του σχολείου λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε γονέα μαθητή.

Παράλληλα αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας απογευματινών δραστηριοτήτων στο Ψυχικό.