Σοκ στη Λεμεσό: Βρήκαν δυο νεκρά έμβρυα σε κιβώτια μαζί με ένα σημείωμα

Τι έγραφε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στη Λεμεσό: Βρήκαν δυο νεκρά έμβρυα σε κιβώτια μαζί με ένα σημείωμα

Σοκ προκαλεί στη Λεμεσό η είδηση πως βρήκαν δυο νεκρά έμβρυα σε κιβώτια μαζί με ένα σημείωμα.Βρέθηκαν σε ιατρικά απόβλητα που εντοπίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έμβρυα τα οποία δεν αποκλείεται να γεννήθηκαν νεκρά και όπως μας αναφέρθηκε βρίσκονταν στα αζήτητα του νεκροτομείου Λεμεσού εδώ και καιρό καθώς οι γονείς τους στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν και να τα παραλάβουν.

Στο νεκροτομείο Λεμεσού μετέβησαν για επιτόπιες εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού καθώς τα άψυχα έμβρυα εντοπίστηκαν στα απόβλητα και σε σακούλι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Σοκ προκάλεσε πρόσφατα πως βρέθηκε και ένα μωρό στα σκουπίδια

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση εντοπίστηκαν από λειτουργούς εταιρείας που παραλαμβάνει ιατρικά απόβλητα για καύση. Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται στο μέρος και λαμβάνουν καταθέσεις από τα άτομα που τα εντόπισαν αλλά και που τα παρέλαβαν.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, από την διερεύνηση των φακέλων φαίνεται να προκύπτει ότι τα έμβρυα γεννήθηκαν νεκρά. Για την υπόθεση είναι ενήμερος και ιατροδικαστής ο οποίος έκρινε πως δεν είναι αναγκαία η παρουσία του επί τόπου.

Όπως πληροφορούμαστε το ένα από τα δυο έμβρυα βρέθηκε ντυμένο. Πρόκειται για έμβρυα που γεννήθηκαν κατά το έτος 2019 από αλλοδαπούς γονείς. Κατά πληροφορίες οι γονείς υπέγραψαν σχετικά έγγραφα ότι δεν επιθυμούσαν να τα παραλάβουν.

Σημειώνεται ότι με την συγκεκριμένη εταιρεία διαχείρισης ιατρικών αποβλήτων υπάρχει σχετική συμφωνία με το Νοσοκομείο Λεμεσού ώστε να παραλαμβάνει τα ιατρικά απόβλητα. Όπως μας αναφέρθηκε εκεί καταλήγουν τα νεκρά έμβρυα μέχρι 22 εβδομάδων.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λεμεσού-Πάφου, Χρίστος Νικολάου σε δηλώσεις του στη Cyprus Times ανέφερε πως το θέμα διερευνάται.

cyprustimes.gr

Σοκ εκτός από τη Λεμεσό προκάλεσε η είδηση ότι βρήκαν σε σπίτι γιατρού χιλιάδες νεκρά έμβρυα

Φρίκη προκάλεσε η είδηση ότι βρήκαν χιλιάδες έμβρυα σε σπίτι γιατρού!

Άφωνοι έμειναν οι συγγενείς ενός γιατρού που έκανε αμβλώσεις όταν βρήκαν στο σπίτι του στην κομητεία Γουίλ του Ιλινόις των ΗΠΑ χιλιάδες έμβρυα.

Οι συγγενείς του δρος Ούλριχ Κλόπφερ, που πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου, είχαν πάει στο σπίτι του για να δουν τι είχε αφήσει πίσω του, όταν εντόπισαν τα μακάβρια ευρήματα.

Ο γιατρός διατηρούσε μια κλινική στο Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα, όπου έκανε αμβλώσεις και η οποία έκλεισε όταν ανακλήθηκε η άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματός του πριν από τρία χρόνια επειδή δεν είχε αναφέρει στις Αρχές ότι έχει κάνει έκτρωση σ’ ένα 13χρονο κορίτσι και επειδή δεν είχε φροντίσει να είναι παρόντες και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού στη διάρκεια των επεμβάσεων.

Ο δρ Κλόπφερ, που είχε σπουδάσει οστεοπαθητική [επιστήμη που εξειδικεύεται στην διάγνωση, αξιολόγηση, πρόληψη και θεραπεία του μυοσκελετικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος] είχε πει κατά την ακροαματική διαδικασία ότι ουδέποτε πέθανε στα χέρια του κάποια ασθενής στα 43 χρόνια που έκανε αμβλώσεις.

«ΟΙ γυναίκες μένουν έγκυες, οι άνδρες όχι. Πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες για τις αποφάσεις που λαμβάνουν και θεωρούν ότι είναι οι καλύτερες για τη ζωή τους. Δεν είναι ο ρόλος μου να κρίνω κανέναν», είχε πει τότε.

Οι Αρχές εντόπισαν συνολικά 2.246 έμβρυα στο σπίτι του και ξεκίνησαν έρευνα.

Πηγή: pronews.gr

TAGS