Προειδοποιεί για χιόνια ο Σάκης Αρναούτογλου - Μεγάλη κακοκαιρία σε 4 ημέρες

Ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προειδοποιεί για χιόνια ο Σάκης Αρναούτογλου - Μεγάλη κακοκαιρία σε 4 ημέρες

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναουτόγλου προειδοποιεί για μεγάλη κακοκαιρία που θα πλησιάσει σε 4 ημέρες, και συγκεκριμένα την Κυριακή στην χώρα μας. Κάνει αναφορά μέχρι και για χιόνια στην πρόβλεψη που θα δείτε παρακάτω.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει όλα τα τελευταία δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη χώρα μας μέχρι και τη Δευτέρα, τονίζοντας πως θα υπάρξει σημαντική πτώση θερμοκρασίας από την Κυριακή και τη Δευτέρα ο υδράργυρος θα έχει κάνει βουτιά έως και 15 βαθμούς σε σχέση με τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν την Παρασκευή.

Χιονοπτώσεις, αναμένεται να σημειωθούν όχι μόνο σε ορεινά αλλά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, πέφτωντας τα υψόμετρα μέχρι και τα 400 μέτρα στην περιοχή του Εβρου. Πάντως από τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μόνο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Δείτε όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ στο βίντεο για τον καιρό μέχρι και την Δευτέρα:

Δείτε, επίσης, πως θα τσουλήσει ο καιρός σήμερα! Η αναλυτική πρόβλεψη εδώ!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί - «Σκάνε» ψυχρές αέριες μάζες

Πρόκειται να «σκάσουν» ψυχρές αέριες μάζες στον καιρό μέσα στις επόμενες ημέρες σε περιοχές της Βόρειας Ευρώπης, όπως προειδοποίησε ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο μετεωρολόγος, έδωσε όλες τις λεπτομέρειες, για την εξέλιξη που θα παρουσιάσει ο καιρός μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως θα βελτιωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με την θερμοκρασία θα ανεβαίνει σταδιακά. Ωστόσο, στις βόρειες περιοχές της Ευρώπης, κάνουν την εμφάνιση τους, ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο προγνώστης καιρού της ΕΡΤ στο παρακάτω βίντεο

Για την κακοκαιρία που έπληξε την χώρα τις τελευταίες ώρες προειδοποίησε επίσης ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο μετεωρολόγος ανέφερε τον δρόμο που θα πάρει η κακοκαιρία.