Κορωνοϊός: Βρέθηκε και 3ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κρήτη

Συναγερμός έχει σημάνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Βρέθηκε και 3ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κρήτη

Βρέθηκε και 3ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κρήτη κορωνοϊού στην Κρήτη. Στα 36 δείγματα που ελέγχθηκαν την Πέμπτη, μετά το πρώτο επίσημο του 43χρονου, που είναι «ορφανό», φτάσαμε το βράδυ της ίδιας μέρας να έχουμε τρία επιβεβαιωμένα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού ανέρχονται σε τρία.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ένας Γερμανός επισκέπτης καθηγητής είναι το τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στο νησί.

Στα 36 δείγματα από όλη την Κρήτη που ελέγχθηκαν την Πέμπτη, μετά το πρώτο επίσημο κρούσμα του 43χρονου, που είναι «ορφανό», φτάσαμε το βράδυ της ίδιας μέρας να έχουμε τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δείτε και το ποια είναι η κατάσταση της υγείας του επίσης ασθενούς στον ιό προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς.

Όπως αποκαλύφθηκε στο κεντρικό δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV, το δεύτερο κρούσμα, το οποίο είναι επίσης «ορφανό», αφορά σε ένα 33χρονο άνδρα, που ζει στο Ηράκλειο.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, σε σύνολο 40 δειγμάτων βρέθηκε ένα ακόμη θετικό, το οποίο όμως δεν είναι «ορφανό», αλλά είναι ταυτοποιημένο.

Έκτακτο - Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα, μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως σημειώθηκε και δεύτερο κρούσμα του κορωνοϊού στην Κρήτη, και μάλιστα πρόκειται για ορφανό κρούσμα.

Το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη είναι γεγονός, αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών από το Ηράκλειο.

Όπως έγινε γνωστό από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, εξετάστηκαν 23 ύποπτα κρούσματα και από τα έντεκα το ένα βρέθηκε θετικό και αυτό είναι ο 33χρονος άνδρας, τα άλλα εξετάζονται ακόμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ορφανό κρούσμα.

Πηγή: athensmagazine.gr