Ραγδαία η πτώση στο θερμόμετρο του καιρού - Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Πότε θα συμβεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαία η πτώση στο θερμόμετρο του καιρού - Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί μέσα από δελτίο καιρού που έπαιξε στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ καθώς η πτώση στο θερμόμετρο θα είναι ραγδαία και αρκετά αισθητή!

Μην σας ξεγελάει η ζέστη που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία 24ωρα καθώς η θερμοκρασία θα πέσει πάλι σε ψυχρούς τόνους και θα πλήξει αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Τι θα συμβεί μέχρι Δευτέρα αλλά και Τρίτη;

Δείτε όλα όσα είπε αναλυτικά ο Σάκης Αρναούτογλου στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, δείτε και την σημερινή πρόβλεψη του καιρού εδώ!

Προειδοποιεί για χιόνια ο Σάκης Αρναούτογλου - Μεγάλη κακοκαιρία σε 4 ημέρες

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος Σάκης Αρναουτόγλου προειδοποιεί για μεγάλη κακοκαιρία που θα πλησιάσει σε 4 ημέρες, και συγκεκριμένα την Κυριακή στην χώρα μας. Κάνει αναφορά μέχρι και για χιόνια στην πρόβλεψη που θα δείτε παρακάτω.

Ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσιάζει όλα τα τελευταία δεδομένα για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη χώρα μας μέχρι και τη Δευτέρα, τονίζοντας πως θα υπάρξει σημαντική πτώση θερμοκρασίας από την Κυριακή και τη Δευτέρα ο υδράργυρος θα έχει κάνει βουτιά έως και 15 βαθμούς σε σχέση με τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν την Παρασκευή.

Χιονοπτώσεις, αναμένεται να σημειωθούν όχι μόνο σε ορεινά αλλά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, πέφτωντας τα υψόμετρα μέχρι και τα 400 μέτρα στην περιοχή του Εβρου. Πάντως από τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ μόνο η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.

Δείτε όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ στο βίντεο για τον καιρό μέχρι και την Δευτέρα:

Δείτε, επίσης, πως θα τσουλήσει ο καιρός σήμερα! Η αναλυτική πρόβλεψη εδώ!