Κορωνοϊός: Τι να παρακολουθήσετε το Σαββατοκύριακο στο Netflix

«Μένουμε σπίτι»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Τι να παρακολουθήσετε το Σαββατοκύριακο στο Netflix

Λόγω κορωνοϊού πρέπει όλοι να προσέξουμε και να μείνουμε για λίγο μέσα στο σπίτι μας. Ευτυχώς υπάρχει το Netflix και έτσι μπορούμε να βρούμε κάτι να ασχοληθούμε το Σαββατοκύριακο.

Αν μάλιστα είστε από αυτούς που θα κάτσουν στο σπίτι και από Δευτέρα, ακόμα καλύτερα αφού δύσκολα θα τα προλάβετε όλα σε δύο ημέρες. Ακολουθούν όλα όσα ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στην πλατφόρμα.

Βαθιά ανάσα και πάμε!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

11.03.2020

On My Block: Season 3

Σε μια περιθωριοποιημένη γειτονιά του Λος Άντζελες, τέσσερις έξυπνοι, αστείοι και περπατημένοι έφηβοι προσπαθούν να διατηρήσουν τη φιλία τους, καθώς ξεκινούν το λύκειο.Ρίξτε μια ματιά στην προφητεία του Κώστα Λεφάκη για την εξάπλωση του Κορωνοϊού
13.03.2020

Bloodride – Season 1

Μια νορβηγική σειρά που συνδυάζει τρόμο και μαύρο σκανδιναβικό χιούμορ, τοποθετώντας κάθε ιστορία στο δικό της ρεαλιστικό αλλά περίεργο σύμπαν.
13.03.2020

Elite – Season 3

Τρία παιδιά της εργατικής τάξης παίρνουν υποτροφία για το πιο ελίτ λύκειο της Ισπανίας και πιστεύουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους. Όταν όμως ένας από τους συμμαθητές τους βρίσκεται νεκρός, όλοι είναι ύποπτοι.

13.03.2020

Kingdom – Season 2

Η υπόθεση επικεντρώνεται σ’ έναν πρίγκιπα αρχαίου βασιλείου που αναλαμβάνει μία αποστολή αυτοκτονίας. Καθώς περίεργες φήμες σχετικά με τον άρρωστο βασιλιά τους καθηλώνουν τα πάντα στη χώρα, ο πρίγκιπας γίνεται η μόνη ελπίδα τους ενάντια σε μια μυστηριώδη αρρώστια που εξαπλώνεται.

13.03.2020

The Valhalla Murders – Season 1

Ένας ντετέκτιβ από το Όσλο επιστρέφει στην Ισλανδία για να βοηθήσει μια αστυνομικό να πιάσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που συνδέεται με μια παλιά σχολική φωτογραφία.

13.03.02020

Women of The Night – Season 1

Στοιχειώμενη από ένα σκοτεινό παρελθόν, η σύζυγός ενός ανερχόμενου αξιωματούχου στο γραφείο του δημάρχουν παρασύρεται στον υπόκοσμο του σεξ και των ναρκωτικών της πόλης.

ΤΑΙΝΙΕΣ

13.03.2020

Lost Girls – Τα κορίτσια που χάθηκαν (2020)

H ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και περιγράφει τον αγώνα μιας απελπισμένης μητέρας να βρει την κόρη της που έχει εξαφανιστεί.

Go Carts (2020)

Ένας θαρραλέος έφηβος γοητεύεται από την έξαψη των αγωνιστικών καρτ, έχοντας τη στήριξη καλών φίλων – κι ενός γκρινιάρη παλαίμαχου οδηγού που αναλαμβάνει προπονητής του.

13.03.2020

Yedinci Kogustaki Mucize (2020) – Το Θαύμα στο Κελί 7

Αποχωρισμένος από την κόρη του, ένας πατέρας με νοητική στέρηση πρέπει να αποδείξει ότι είναι αθώος έχοντας καταδικαστεί για τον φόνο του παιδιού ενός διοικητή.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

11.03.2020

Dirty Money – Season 2

Πίσω από τον πολυτελή βίο του οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων Σκοτ Τάκερ κρύβεται μια μυστική αυτοκρατορία δανείων που πλούτισε από Ινδιάνους και φτωχούς πελάτες.

ANIME

13.03.2020

Beastars – Season 1

Σε ένα σχολείο στο οποίο συμβιώνουν όλων των ειδών τα θηρία, ένας καλόκαρδος λύκος ανακαλύπτει τα δικά του κτηνώδη ένστικτα, ενώ οι γύρω του ασχολούνται με έναν φόνο.

REALITY, VARIETY & TALK SHOWS

11.03.2020

The Circle Brazil

Nα είσαι ο εαυτός σου ή κάποιος άλλος; Στο ριάλιτι αυτό, διαδικτυακοί παίκτες φλερτάρουν, δένονται και φτιάχουν ψεύτικα προφίλ για το βραβείο των 300.000 ρεάλ Βραζιλίας.
13.03.2020

100 Humans – To πείραμα των 100

Εκατό εθελοντές συμμετέχουν σε πειράματα με σκοπό να απαντηθούν ερωτήματα για την ηλικία, το φύλο, την ευτυχία και άλλες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης.

watchandchill.gr

Εκτός από το Netflix δείτε και την καμπάνια "Μένουμε σπίτι" για τον Κορωνοϊό

Ένα δυνατό μήνυμα έστειλε το υπουργείο Υγείας με την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Τα αποτελεσματικά μέτρα που πρέπει να πάρουμε για να είμαστε όλοι καλά.

«Μένουμε σπίτι». Αυτό είναι το σύνθημα του υπουργείου Υγείας που στόχο έχει τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

«Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υγείας.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα έφτασαν τα 117, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι νέα μέτρα στην προσπάθεια περιορισμού του κορωνοϊού. Αποφασίστηκε, λοιπόν, η αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, δικαστηρίων, παιδοτόπων, γυμναστηρίων, θεάτρων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και κέντρων διασκέδασης.

Την ίδια ώρα, η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, και το παιδί της ανάρρωσαν και επέστρεψαν σπίτι.

Πηγή: iefimerida.gr