Έκτακτο - Με κορωνοϊό βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Το ανακοίνωσε ο ίδιος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Με κορωνοϊό βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα, μιας και πριν από λίγα λεπτά, ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως είναι και αυτός θετικός στον κορωνοϊό.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter. Ο κ.Κέλλας είχε ήπια συμπτώματα -χαμηλό πυρετό.

Ο Έλληνας καθηγητής του MIT μίλησε για τη σημασία του να μείνουμε στο σπίτι. Δείτε εδώ όλα όσα είπε!

Όπως λέει παραμένει στο σπίτι του, υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων. Ο κ. Κέλλας είχε δέκατα από την προηγούμενη Πέμπτη που βρισκόταν στην Βουλή και το πρωί του Σαββατου επισκέφθηκε την κλινική λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Λάρισα, όπου μετά και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που βγήκαν μετά τις 4:30, βρέθηκε θετικός στον ιό.

Πηγή: protothema.gr

Πριν τον Χρήστο Κέλλα, θετική στον κορωνοϊό είχε βγει και η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα, μιας και πριν από λίγη ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή του πως η γυναίκα του είναι θετική στον κορωνοϊό, προωθώντας παράλληλα το κίνημα #μένουμε_σπίτι.

Θετική στον κορωνοϊό είναι η σύζυγος του Στέλιου Πέτσα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε εδώ πόσο κοστίζει το τεστ για τον κορωνοϊό.

«Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19). Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.

Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες. Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο. Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας», έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.

Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19)....

Posted by Stelios Petsas on Friday, March 13, 2020

Πηγή: iefimerida.gr