Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη για κορωνοϊό

Θετικά ή αρνητικά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη για κορωνοϊό

Βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη για το εάν είναι θετικός ή αρνητικός στον κορωνοϊό. Ο Πρωθυπουργός υπεβλήθη με τα αποτελέσματά του να ήταν αρνητικά.

Αυτό δήλωσε σήμερα απαντώντας σε σχετική ερώτηση η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Α. Πελώνη, συμπληρώνοντας ότι αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και στα τεστ που έγιναν στα μέλη της οικογένειας του Πρωθυπουργού.

Παράλληλα, η κ. Πελώνη ενημέρωσε ότι με δεδομένο ότι η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα βρέθηκε θετική στον ιό, όλοι οι εργαζόμενοι στο Μέγαρο Μαξίμου υποβλήθηκαν στο τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά.
Ειδικότερα η κ. Πελώνη δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός έχοντας έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο έχει εξεταστεί για το τεστ του κορωνοϊού και είναι αρνητικός και είναι καλά στην υγεία του, αρνητικοί είναι και η οικογένειά του. Έχουν εξεταστεί και άλλα στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης είναι αρνητικά στον κορωνοϊό». Ωστόσο μιας και μιλάμε για τον ιό, έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν σήμερα και για τα σούπερ μάρκετ! Θα παραμείνουν ανοιχτά και τις Κυριακές. Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για τη νέα καθημερινότητά μας;

Πηγή: iefimerida.gr

Εκτός από τα αποτελέσματα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό, δείτε και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Δείτε live την νέα ενημέρωση που κάνει η κυβερνητική εκπρόσωπος για τον κορωνοϊό. Δείτε αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τα μέτρα που θα παρθούν, αναφορικά με τις εξελίξεις με τον ιό, που είναι ραγδαίες και στην χώρα μας.

Σε νέες δηλώσεις προχωρά αυτήν την ώρα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφορικά με τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις του. Ειδικότερα κατά την ενημέρωση αναφέρονται τα μέτρα που έχουν ήδη παρθεί, αλλά και σε όσα προχωρά η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του ιό.

Δείτε live την ενημέρωση