Κορωνοϊός: Θετικοί εργαζόμενοι και στο «Αγία Όλγα»

Μεγάλη ανησυχία στα νοσοκομεία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετικοί εργαζόμενοι και στο «Αγία Όλγα»

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα νοσοκομεία μιας και εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα του κορωνοϊού και στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και συγκεκριμένα, σε εργαζόμενους του, με την ανησυχία να κορυφώνεται όσο περνάει η ώρα.

Συναγερμός έχει σημάνει και στο νοσοκομείο Αγία Όλγα καθώς 3 εργαζόμενοι είναι θετικοί στον κορωνοιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10 άτομα βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Η είδηση έγινε γνωστή έπειτα από καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Πηγή: skai.gr

Ενώ οι εξελίξεις από το «Γ. Γεννηματάς» τρέχουν, συγκλονίζουν και οι περιγραφές από τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο του Ρίο.

Πριν από πολύ λίγη ώρα θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν και στο «Γ. Γεννηματάς», ο Διοικητής και έξι υπάλληλοι

Χάος έχει επικρατήσει εδώ και λίγη ώρα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μιας και διαπιστώθηκε πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό, τόσο ο Διοικητής του όσο και άλλοι έξι υπάλληλοι, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για "λουκέτο" του νοσοκομείου.

Όλες οι υπηρεσίες είναι επί ποδός δεδομένου ότι το Νοσοκομείο Γεννηματάς είναι από εκείνα που υποδέχονται ύποπτα περιστατικά, ενώ η μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα θα μπορούσε να το θέσει ουσιαστικά εκτός μάχης.

Πηγές του ethnos.gr αναφέρουν ότι ήδη έχει αποκλεισθεί ο χώρος της Διοίκησης, ενώ τόσο ο Διοικητής όσο και οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί έχουν τεθεί σε «καραντίνα» στο σπίτι τους. Ήδη όμως έχουν προκληθεί σοβαρές δυσλειτουργίες στο νοσοκομείο, δεδομένου ότι όλες τις αρμοδιότητες έχει αναλάβει η Υποδιοικήτρια η οποία καλείται να σηκώσει μόνη της όλο το βάρος των ασθενών και των διοικητικών υπηρεσιών.

Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ο έλεγχος και σε άλλους εργαζόμενους που είχαν έρθει σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν και εκείνοι προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ταυτόχρονα στελέχη του ΕΟΔΥ έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο για να ενημερωθούν αναφέρουν πληροφορίες αλλά και για να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να περιορισθεί η διασπορά του ιού μέσα στο νοσοκομείο, καθώς εκτός των άλλων νοσηλεύονται και δεκάδες ασθενείς.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει και η διαδικασία απολύμανσης του χώρου, ενώ τα τμήματα όπου εργάζονταν τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊο έχουν αποκλεισθεί όπως και όλος το χώρος της Διοίκησης.

Πηγή: ethnos.gr