"Βόμβα" από την Φώφη Γεννηματά - Ιταλοί φτάνουν ακόμα σε νησί του Αιγαίου!

Τι καταγγέλλει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σε μια καταγγελία "βόμβα" προχώρησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που ανέφερε ότι Ιταλοί φτάνουν σε νησί του Αιγαίου, σύμφωνα και με τον ίδιο τον δήμαρχο.

Από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία, λέγοντας μάλιστα ότι έρχεται από τον δήμαρχο του νησιού, ο οποίος καταγγέλλει ότι τουρίστες από την Ιταλία έρχονται ακόμα σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

"Έχω καταγγελία από δήμαρχο ότι φτάνουν τουρίστες συγκεκριμένα από την Ιταλία σε ακριτικά μας νησιά του Αιγαίου. Πώς έφτασαν ως εκεί, από ποιους ελέγχθηκαν γιατί δεν το σταμάτησε κάνεις και τι θα γίνει σε ένα τέτοιο μικρό νησί αν εμφανιστούν κρούσματα; Αυτά τα νησιά δεν έχουν καμία δυνατότητα να αντιμετωπίσουν κρούσματα δεν έχουν καν ειδικευμένους γιατρούς " είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στη Βουλή.

Να πούμε ότι στην Ελλάδα είχαμε ραγδαίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό καθώς σήμερα έγινε γνωστό ότι ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του.

Πριν την καταγγελία της Φώφης Γεννηματά για τους Ιταλούς τουρίστες, είχαμε μια ακόμα για ανθρώπους στην Ηλεία που αντί να μείνουν σπίτι πάνε σε καφενεία!

Ειδικότερα η καταγγελία είχε έρθει από τον δήμαρχο Πύργου ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΊ είχε πει μεταξύ άλλων ότι άνθρωποι που θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα - καθώς ήταν συγγενείς ή επαφές του γκρουπ που είχε πάει στους Άγιους τόπους- κάνουν βόλτες!

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Πύργου, συνεχίζουν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στο ερώτημα αν είναι πολλοί είπε ότι σίγουρα είναι αρκετοί. Το μεγάλο πρόβλημα όπως είπε είναι το ζήτημα της προσωπικής υπευθυνότητας. Όπως είπε κυκλοφορούν στα καφενεία στην αγορά. "Αντί να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό κυκλοφορούν ελεύθεροι" είπε ο δήμαρχος.