Κορωνοϊός: 46 νέα κρούσματα - Πόσα είναι στο σύνολο;

19 με εξιτήριο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: 46 νέα κρούσματα - Πόσα είναι στο σύνολο;

46 νέα κρούσματα βρέθηκαν σήμερα θετικά στον Κορωνοϊό σύμφωνα με την ενημέρωση του καθηγητή Σωτήρη Τσιόρδα. Πόσοι άνθρωποι πήραν εξιτήριο και πόσοι βρίσκονται σε σοβαρή κατάτασταση;

Με την πορεία της νόσου σε όλο τον κόσμο ξεκίνησε την ενημέρωσή του ο Σωτήρης Τσιόδρας που ανακοίνωσε 46 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό να φθάνει πλέον τα 464.

19 άνθρωποι πήραν εξιτήριο, ενώ 16 νοσηλεύονται διασωληνομένοι.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η κατάσταση με τον ιό στην Ιταλία είναι σοκαριστική με τους αριθμούς των κρουσμάτων και των νεκρών να φέρνουν ίλιγγο!

Εκτός από τα κρούσματα στην Ελλάδα θετικός βρέθηκε και Αλβέρτος του Μονακό!

Εξετάσεις για τον κορωνοϊό έκανε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος βρέθηκε θετικός σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έρχονται από το παλάτι. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ειδικότερα το παλάτι, βάσει και των όσων αναφέρει η dailymail, ανακοίνωσε ότι ο 62χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε θετικός στον ιό, που να πούμε ότι ήδη στην Ελλάδα έχει κοστίσει την ζωή σε έξι ανθρώπους.

Το παλάτι ανέφερε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει κανονικά να δουλεύει από τα ιδιαίτερα διαμερίσματά του, ενώ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αναφέρεται ότι "δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας".

Ωστόσο, όπως σημειώνει η dailymail ο πρίγκιπας ελέγχεται από το νοσοκομείο "Princess Grace Hospital Centre" που φέρει και το όνομα της μητέρας του, Grace Kelly.

Λίγα λόγια για τον πρίγκιπα Αλβέρτο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο Β Αλβέρτος Αλέξανδρος Λουδοβίκος Πέτρος Γκριμάλντι, Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi) είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1958.

Είναι ο Πρίγκιπας του Μονακό και επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου των Γκριμάλντι. Επίσης είναι ο γιος του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού Grace Kelly. Τον Ιούλιο του 2011 ο Πρίγκιπας Αλβέρτος παντρεύτηκε τη Νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια της κολύμβησης Σαρλίν Γουίτστοκ.

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους μονάρχες του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.Κατέχει ακίνητα τόσο στο Μονακό, όσο και στη Γαλλία, ενώ, μολονότι δεν του ανήκει το Πριγκιπικό Παλάτι του Μονακό, διαθέτει μετοχές της Εταιρείας Θαλασσίων Λουτρών, η οποία διαχειρίζεται τα καζίνο του Μονακό και άλλα ψυχαγωγικά ακίνητα στο πριγκιπάτο, βάσει και των όσων αναφέρει η Wikipedia.