Η στιγμή που η αστυνομία με ντουντούκες προσπαθεί να "διώξει" τον κόσμο από πάρκο!

Έγινε στην Πάτρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η στιγμή που η αστυνομία με ντουντούκες προσπαθεί να

Πρωτοφανείς εικόνες στη Πάτρα, όπου ο κόσμος παρά τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού, δεν πτοείται και βγαίνει βόλτα στο πάρκο. Μάλιστα οι αστυνομία βγήκε με τις ντουντούκες για να τους "διώξει".

Ειδικότερα η αστυνομία βρέθηκε στο Νότιο Πάρκο, σύμφωνα και με το τοπικό Μέσο Thebest, καθώς πολλοί ήταν οι πολίτες, που παρά τα όσα μας συμβουλεύουν, βγήκαν να πα΄ρουν το αέρα τους εκεί.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί οι αστυνομικοί με το μεγάφωνο λένε στον κόσμο να πάει σπίτι και πως αυτό είναι "είναι το καλύτερο για όλους μας". Να υπενθυμίσουμε ότι η καμπάνια του υπουργείου Υγείας, για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού είναι το #μένουμεσπίτι. Ωστόσο από ότι φαίνεται δεν το ακολουθούν όλοι κατά γράμμα, με την κυβέρνηση τώρα να σκέφτεται να προβεί και σε νέα μέτρα. Μάλιστα στην χώρα μας είχαμε σήμερα Παρασκευή (20/3) έναν ακόμα νεκρό, με τις εξελίξεις με τον ιό να είναι καταιγιστικές καθώς μέρα με την ημέρα αυξάνονται και τα κρούσματα.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο

Από την Πάτρα και τους αστυνομικούς στην καταγγελία του δήμαρχου της Σκιάθου

Μια καταγγελία έχει έρθει και από τον δήμαρχο της Σκιάθου ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι Ιταλοί τουρίστες βρίσκονται στο νησί και αρνούνται να πάνε σε ιατρικό κέντρο, αλλά και να φύγουν.

"Δύο Ιταλοί ήρθαν την περασμένη εβδομάδα από το Μιλάνο που έψαχναν να νοικιάσουν κατάστημα για το καλοκαίρι. Έμεναν σε πανσιόν που ήταν παρανόμως ανοιχτή. Δεν πήγαν στο κέντρο υγείας, τους εντόπισε η αστυνομία αλλά αυτοί δεν θέλουν να φύγουν [...] Τους ρώτησε ο διευθυντής του κέντρου Υγείας πώς ήρθαν στην Ελλάδα και αυτοί απάντησαν ότι βρίσκονταν ήδη εδώ και 10 ημέρες στην Αθήνα αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο Θοδωρής Τζούμας.