Κλειστά και τα ΙΚΕΑ - Η επίσημη ανακοίνωση

Τι θα γίνει με τις επιστροφές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κλειστά και τα ΙΚΕΑ - Η επίσημη ανακοίνωση

Όλο και περισσότερα καταστήματα αναστέλλουν την λειτουργία τους εν όψη κορωνοϊού κι ένα από αυτά δεν μπορούσε να μην είναι και το ΙΚΕΑ.

Σύμφωνα με όσα ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του site τα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΙΚΕΑ

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για διάστημα 2 εβδομάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα Καταστήματα μας και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών θα παραμείνουν κλειστά.

Μην ανησυχείτε αν είχατε σκοπό να επιτρέψετε κάποιο προϊόν! Η επιστροφή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 40 ημέρες από την ημερομηνία επαναλειτουργίας των καταστημάτων μας. Σας παροτρύνουμε να εκμεταλλευτείτε από την ασφάλεια της κατοικίας σας τις πολλαπλές δυνατότητες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, που θα λειτουργεί κανονικά, με παράδοση στον χώρο σας. #menoumespiti

Τα ΙΚΕΑ είχαν κλείσει πρώτα σε Λεμεσό και Λευκωσία

Σε ανακοίνωση σημειώνεται, ότι μετά την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για διάστημα 4 εβδομάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και το Κέντρο Σχεδιασμού και Παραγγελίας ΙΚΕΑ Λεμεσός, θα παραμείνουν κλειστά από τις 16 Μαρτίου.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες ημέρες προέβη σε έκτακτο ανακοινωθέν και ο ΑΒ Βασιλόπουλος! Δείτε το εδώ

TAGS