Με στολές και μάσκες η κηδεία του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό

Εικόνες που προκαλούν θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με στολές και μάσκες η κηδεία του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό

Με στολές και μάσκες έγινε η κηδεία του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό. Οι εικόνες προκαλούν συγκίνηση και θλίψη, την στιγμή που οι δικοί του άνθρωποι λένε το τελευταίο αντίο.

Λιγοστοί συγγενείς, σε κλίμα οδύνης και κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα προφύλαξης , αποχαιρέτησαν τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com το δικό του αντίο με μία μαντινάδα έστειλε νωρίτερα το πρωί ο αδελφός του Μανώλη Αγιομυργιαννάκη. Ο Αγιομυργιαννάκης ήταν ο πρώτος νεκρός από κορωνοϊό στην χώρα μας.

Με στολές και μάσκες και λιγοστούς συγγενείς η τελετή

Εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου και κατέληξε, πάρα τις θεραπευτικές παρεμβάσεις που έγιναν, στις 12 Μαρτίου τα ξημερώματα. Δείτε τις φωτογραφίες στο iefimerida.gr

Ακολουθώντας δε τις εξελίξεις με τον ιό η κυβέρνηση προχωρά και σε νέα μέτρα, για την αποφυγή εξάπλωσης του.

Μέσω live streaming θα γίνονται οι κηδείες πλέον λόγω του κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός αναγκάζει όλες τις χώρες να πάρουν έκτακτα μέτρα για την δημόσια υγιεινή και για να μην κολλήσει περισσότερος κόσμος τον ιό. Μία από αυτές είναι και το να γίνονται οι κηδείες μέσω live streaming. Δείτε τι ανέφεραν στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, το γραφείο τελετών του Νίκου και του Γιάννη Βανταράκη στην οδό Πανεπιστημίου 15 πλησίον στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα γνωστοποίησε πως θα δίνεται η δυνατότητα από το γραφείο τους σε όσους δεν θα μπορούν να παραστούν σε μία εξόδιο ακολουθία να την παρακολουθήσουν από το σπίτι τους, μέσω live streaming, κάτι που γίνεται ήδη σε Ιταλία και Γαλλία.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Βανταράκης με ανάρτηση του, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, καλούμαστε να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα διεξαγωγής μία κηδείας με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού για την ασφάλεια και προστασία όλων μας.

Η τελετή (νεκρώσιμη ακολουθία) θα τελείται σε στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming στο διαδίκτυο ενώ τα μνημόσυνα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης.