Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας

Συγκλονίζει η είδηση πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είναι μεταξύ των τεσσάρων πρώτων μελών της τουρικής ομάδας, που διαγνώστηκαν θετικά στον ιό.

Η Τουρκία δεν έλαβε σωστά τα μέτρα της και έτσι ο μπασκετμπολίστας έπεσε θύμα της καθυστερημένης διακοπής της εγχώριας λίγκας και του ιού.

Και αυτό γιατί καθυστέρησε να λάβει προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, όπως έκαναν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και το πρωτάθλημα της Τουρκίας συνέχισε τη δράση του για μια εβδομάδα περισσότερη από ότι η υπόλοιπη Ευρώπη.

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν τώρα ότι έχουν προσβληθεί περισσότερα μέλη του συλλόγου εκτός από αθλητές και αυτό αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ώρες με ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε.

Θετικοί στον κορωνοϊό εκτός από τον Κώστα Σλούκα και τρεις παίκτες της Πόρτσμουθ

Την είδηση πως βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 τρεις ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας, που αγωνίζεται στη League One, επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του συλλόγου, Μαρκ Κάτλιν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Σον Ράγκετ, Άντι Κάνον και Τζέιμς Μπόλτον. Η ανακοίνωση ανέφερε, «Μόλις έμαθα τα δυσάρεστα νέα επικοινώνησα και με τους τρεις παίκτες. Το ποδόσφαιρο δεν μένει ανεπηρέαστο από τον ιό. Παραμένουν ψύχραιμοι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον καταπολεμήσουν για να είναι και πάλι μαζί μας. Πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τα μέτρα της κυβέρνησης και να παραμείνουμε ασφαλείς».

Πίσω στα δικά μας ωστόσο, ακολουθώντας δε τις εξελίξεις με τον ιό η κυβέρνηση προχωρά και σε νέα μέτρα, για την αποφυγή εξάπλωσης του. Εσείς τα είδατε; Αν όχι, σας τα έχουμε αναλυτικά.