Δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας - Τα λόγια του που τον "λύγισαν"

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας - Τα λόγια του που τον

Δάκρυσε ο Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα που έκανε την καθημερινή του ενημέρωση για τα νέα κρούσματα αλλά και για την εξέλιξη του ιού. Τα λόγια του τον "λύγισαν" και δεν άντεξε.

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε σε επιστολή που πήρε από συνάδελφό του ο οποίος του έλεγε ότι γίνεται πολύς θόρυβος για ηλικιωμένους που έτσι και αλλιώς θα πεθάνουν.

"Δεν είναι έτσι", είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, "μιλάμε για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Αυτό είναι το μεγαλείο της ιατρικής επιστήμης. Φροντίζει για όλους και η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται έτσι".

Ο κ. Τσιόδρας βούρκωσε και συνέχισε: «Το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης των ηλικιωμένων πολλοί από τους οποίους είναι μανάδες και πατεράδες μας, γιαγιάδες και παππούδες. Τιμούμε όλους και σεβόμαστε όλους αλλά κατεξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε η να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς».

Όλα όσα είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας όταν "λύγισε" - 35 νέα κρούσματα

Δείτε Live την ενημέρωση που γίνεται αυτήν την ώρα για τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις που έχουμε. Πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην χώρας μας σύμφωνα και με τον Σωτήρη Τσιόδρα; Ενημέρωση γίνεται και από τον υπουργό πολιτικής Προστασίας Νικό Χαρδαλιά.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι στο σύνολό τους 530 με 35 από αυτά να είναι νέα. Παράλληλα είχαμε αύξηση και στο αριθμό των διασωληνομένων ασθενών οι οποίοι από 16 που ήταν χθες, σήμερα είναι στους 18, σύμφωνα και την ενημέρωση. Επίσης 19 είναι με εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από μεριάς του εκτός των άλλων, έκανε έκκληση στον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι, βοηθώντας έτσι και τις προσπάθειες που γίνονται. Ακόμα αναφέρθηκε και στα ξενοδοχεία που θα κλείσουν λόγω και των εξελίξεων. Ωστόσο, ακολουθώντας δε τις εξελίξεις με τον ιό η κυβέρνηση προχωρά και σε νέα μέτρα, για την αποφυγή εξάπλωσης του. Εσείς τα είδατε; Αν όχι, σας τα έχουμε αναλυτικά.

Δείτε live την ενημέρωση