Κορωνοϊός: Θετικός ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Σε απομόνωση στη φυλακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετικός ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Στις φυλακές όπου κρατείται φέρεται να έχουν διαπιστωθεί πολλά κρούσματα της πανδημίας, με αποτέλεσμα να κολλήσει και ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών μέσων ενημέρωσης, ο καταδικασθείς για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίσης, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν επιβλήθηκε σε τεστ που έδειξε ότι είναι ακόμα ένα θύμα του ιού.

Ο κρατούμενος στις φυλακές της Νέας Υόρκης, Wende Correctional Facility, έχει τεθεί σε καραντίνα εντός του σωφρονιστικού κέντρου, ενώ υπεύθυνοι των φυλακών έκαναν νωρίτερα γνωστό ότι δύο κρατούμενοι είναι φορείς κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του εκπρόσωπου του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Εκπρόσωπος του Γουάινσταϊν, μίλησε στη βρετανική Sun, και επιβεβαίωσε ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ υποβλήθηκε σε ειδική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο κορωνοϊός φαίνεται πως μετά την ανακοίνωση πως θετικός στον ιό είναι και ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα, έχει αρχίσει να "θερίζει" και στο Hollywood.

O 67χρονος πρώην κινηματογραφικός παραγωγός να θυμίσουμε πως κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό μιας γυναίκας και την έντονη παρενόχληση που άσκησε σε μια άλλη για στοματικό έρωτα. Η τελευταία περίπτωση αφορά στη βοηθό του Μίριαμ Χάλεϊ, ενώ τουλάχιστον 100 γυναίκες έχουν κατηγορήσει δημοσίως για τον πρώην παντοδύναμο άνδρα του κινηματογράφου.

Η λίστα με τα ονόματα που κακοποίησε αυξάνεται καθημερινά με κάθε μία να διηγείται και να καταθέτει τη δική της ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Γουάινσταϊν.

Ανάμεσά τους είναι και: Mira Sorvino, Rosanna Arquette, Cara Delvigne, Lea Seydoux, Ena Green, Claire Forlani, Erika Rosenbaum, Louisette Geiss, Sophie Dix, Heather Ggraham, Ambra Battilana Gutierrez, Zoe Brock, Katherine Kendall, Tomi-Ann Roberts. Ashley Judd, Emma de Caunes, Romola Garai, Dawn Dunning, Rose McGowan, Lauren Sivan, Liza Campell, Myleene Klass, Αsia Argento, Lysette Anthony, Lucia Evans (then Stoller).