Ντύθηκαν στα "λευκά" Πρέσπες και Κοζάνη - Κανονικά η κυκλοφορία

Επί ποδός εκχιονιστικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντύθηκαν στα

Ντύθηκαν στα "λευκά" Πρέσπες και Κοζάνη, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κυκλοφορία. «Άσπρη μέρα» ξημέρωσε για τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας, με την ελαφριά χιονόπτωση.

«Άσπρη μέρα» ξημέρωσε για τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας, όπου η ελαφριά χιονόπτωση που ξεκίνησε από τα ξημερώματα έχει δημιουργήσει ένα λευκό τοπίο.

Από τα ξημερώματα χιονίζει από τις Πρέσπες έως τα ορεινά της Βασιλίτσας Γρεβενών και από το Νεστόριο Καστοριάς έως την Κοζάνη.

Εκχιονιστικά βρίσκονται στους δρόμους

Σε ορισμένες περιοχές, όπως σε όλη την ΠΕ Φλώρινας, στα ορεινά των Γρεβενών, στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας και σχεδόν σε όλη την ΠΕ Κοζάνης, το χιόνι φτάνει έως τους 5 πόντους χωρίς, ωστόσο, να δημιουργεί προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, ενώ οι θερμοκρασίες είναι σε χαμηλά επίπεδα. Δείτε και την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

Από νωρίς το πρωί, εκχιονιστικά μηχανήματα καθάρισαν τα δύσκολα σημεία στο Βόιο και τη Βλάστη Κοζάνης, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στην Κέλλη, το Φλάμπουρο και το Νυμφαίο Φλώρινας καθώς και στο εθνικό οδικό δίκτυο Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βίγλας και μέσω Βίτσιου. Έγινε επίσης εκχιονισμός στον δρόμο Νεστορίου- Κοτύλης και Νεστορίου- Πευκόφυτου Καστοριάς.

Πηγή: iefimerida.gr

Εκτός από Πρέσπες και Κοζάνη και άλλες περιοχές ντύθηκαν στα λευκά

Σε ένα αλλιώτικο τοπίο ξύπνησαν οι κάτοικοι περιοχών της Θεσσαλονίκης, καθώς η αλλαγή του καιρού έφερε και χιόνια. Δείτε τις φωτογραφίες από τις περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά.

Ειδικότερα κατά την διάρκεια της νύχτας χιόνια είχαμε σε περιοχές της ορεινής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Λαγκαδά και το Ωραιόκαστρο.

Ήδη ο καιρός έχει αλλάξει από την Δευτέρα (23/3) ενώ και για σήμερα Τρίτη (24/3) η ΕΜΥ βλέπει πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και βροχές. Μάλιστα ακόμα και χιονοπτώσεις αναμένονται σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας. Ειδικότερα σήμερα Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται χιόνια στα βόρεια ορεινά, ωστόσο τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια, και θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας.

Δείτε τις εικόνες από τα χιονισμένα τοπία

χιόνι Θεσσαλονίκη

χιόνια Ωραιόκαστρο

Να πούμε ότι το meteo.gr από μεριάς του αναφέρει ότι από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 25/03 ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό θα προκαλέσει έντονο κύμα κακοκαιρίας.Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη εδώ.