Έκτακτο - Κλείνουν τα αεροδρόμια;

Τι δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας,

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Κλείνουν τα αεροδρόμια;

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. Η Κυβέρνηση λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού είναι έτοιμη να λάβει όσα μέτρα χρειαστούν.

Οπως σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Ελληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι - όπως είπε ο ίδιος - εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα για διακοπές.

Μέχρι πότε θα διαρκέσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας;

Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχει λάβει η Κυβέρνηση με σκοπό τον περιορισμό και την εξαφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο, μέχρι πότε θα διαρκέσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη;

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου». Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» του OPEN ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά τα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί η κατάσταση με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. «Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι' αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», ξεκαθάρισε.