Θετική στον κορωνοϊό η κόρη του Ηλία Μόσιαλου

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετική στον κορωνοϊό η κόρη του Ηλία Μόσιαλου

O εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για το θέμα της πανδημίας, Ηλίας Μόσιαλος, αποκάλυψε με μια ανάρτηση του πως η κόρη του βγήκε θετική στο τεστ που έκανε για τον φονικό ιό κορωνοϊό. Τι αποκάλυψε συγκεκριμένα;

Ο Ηλίας Μόσιαλος, έκανε γνωστό το γεγονός πως η κόρη του έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό μέσω του λογαριασμό του στο Facebook, έχοντας κάνει screenshot από μια βιντεοσυνομηλία που πραγματοποίησαν μεταξύ τους.

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς για το θέμα της πανδημίας, ανέβασε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να μιλά εξ αποστάσεως, μέσω υπολογιστή με την κόρη του.

«Συνομιλία με την κόρη μου που είναι σε απομόνωση γιατί πάσχει (ευτυχώς με ήπια συμπτώματα μέχρι στιγμής) από Covid-19. #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μόσιαλος.

Θετική στον κορωνοϊό και κόρη πλούσιας οικογένειας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θανατηφόρο ιό σε όλο τον κόσμο! Πρόσφατα βγήκε χρυσή κληρονόμος θετική στον κορωνοϊό και σκόρπισε τον πανικό, μιας και είχε βρεθεί σε πολλά fashion shows.

Σύμφωνα με τα βιετναμέζικα μέσα, η Nga Nguyen επισκέφθηκε την Ευρώπη μαζί με την 26χρονη αδερφή της Nguyen Hong Nhung, η οποία είναι επίσης θετική στον Κορωνοϊό.

Οι συντάκτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από ασιατικές χώρες όπως η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη, επιβεβαίωσαν ότι οι εταιρείες τους ζήτησαν να μην επιστρέψουν στα γραφεία τους μετά την επίσκεψή τους στο Μιλάνο, που βρίσκεται στην ιταλική Λομβαρδία.

κορωνοϊό κληρονόμος

Από την Κυριακή η βόρεια Ιταλία συμπεριλαμβανομένης της Λομβαρδίας, τελεί μέτρα ασφαλείας που επιβάλλουν απαγόρευση εξόδου και εισόδου από και προς την περιοχή για την εξάπλωση του ιού.

Μιας και μιλάμε για τον κορωνοϊό, να τονίσουμε πως ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και με τα κρούσματα στην Ιταλία. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών. Στους πόσους φτάνει τώρα;