Έκτακτο - Στους 37 οι νεκροί στην Ελλάδα

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Στους 37 οι νεκροί στην Ελλάδα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό, ανέρχονται πλέον στους 37, με τέσσερις νέους θανάτους να σημειώνονται σήμερα.

Τα πέντε τελευταία θύματα είναι ένας 40χρονος και τέσσερις ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Ο 40χρονος νοσηλευόταν με κιρσορραγία στο Αττικό, ένας 62χρονος στο Σωτηρία με καρδιολογικά προβλήματα, ένας 65χρονος στο ΑΧΕΠΑ και ένας ένας 71χρονος από την Ξάνδη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήμετα) και μία 86χρονη στο Σισμανόγλειο.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061, ενώ σε χειρότερη κατάσταση είναι οι ΗΠΑ, με 2.000 νεκρούς και ανάμεσά τους ένα βρέφος.

Με πληροφορίες από xanthinea

Με τους νεκρούς στην Ελλάδα να αυξάνονται, μία είδηση σόκαρε όλη την Ευρώπη μιας και ο Δήμαρχος του Βερολίνου πέθανε από κορωνοϊό

Από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού πέθανε σήμερα ο επί 30 χρόνια σύντροφος του πρώην δημάρχου του Βερολίνου Κλάους Βόβεράιτ.

Όπως μεταδίδει η κυριακάτικη BILD, ο 54χρονος Γιερν Κουμπίκι, νευρολόγος, έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Θρήνος έχει ξεσπάσει και σε βασιλική οικογένεια με την είδηση πως η πριγκίπισσα πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, ο οποίος την προσέβαλε πριν από μερικές μέρες. Έφυγε από τη ζωή σε ένα νοσοκομείο του Παρισιού.