Έκτακτο - 40ος θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - 40ος θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Έκτακτο έσκασε μόλις τώρα καθώς υπάρχει 40ος θάνατος από κορωνοϊό στην Ελλάδα. Αυξάνεται ο αριθμός! Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες;

Άλλος ένας συνάνθρωπός μας νικήθηκε από τον κορωνοϊό ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 40. Το θύμα νοσηλευόταν στην Καστοριά και πρόκειται για τον έκτο συμπατριώτη μας από την πόλη της Μακεδονίας που χάνει τη μάχη με τον φονικό ιό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για 54χρονο ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος εδώ και ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν επί μια εβδομάδα διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Δείτε επίσης τα συγκλονιστικά λόγια της ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία.

Από κορωνοϊό πέθανε και ένα 14χρονο αγόρι στην Πορτογαλία

Ο κορωνοϊός όλο και επεκτείνεται στην Ευρώπη, ενώ σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το νεότερο θύμα του που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πορτογαλία, σε ηλικία μόλις 14 ετών, απόδειξη, ότι όλοι διατρέχουμε κίνδυνο από την εξάπλωση του ιού.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ενός 14χρονου αγοριού από κορωνοϊού, ο οποίος φαίνεται πως είναι το νεότερο θύμα του φονικού ιού στην Ευρώπη. Ο χαμός αυτός έρχεται μετά από εκείνον του 16χρονου κοριτσιού στη Γαλλία, που μάλιστα δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Όσο ο κορωνοϊός επεκτείνεται, η απαγόρευση κυκλοφορίας παρατείνεται, με τις εκκλησίες να παραμένουν κλειστές μέχρι και τις 11 Απριλίου.

Ο έφηβος που κατέληξε από την ασθένεια, προέρχεται από το Οπόρτο της Πορτογαλίας και πέθανε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής (29/3), μην υποφέροντας πάντως από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, αν και έπασχε από ψωρίαση.

Σημαντικό ρόλο, πάντως, ίσως να έπαιξε και η απόφαση των γιατρών να μη διακομιστεί σε παιδιατρική κλινική. Η σοβαρότητα της κατάστασης ήταν τέτοια, που θεώρησαν ορθό να τον κρατήσουν στο νοσοκομείο.

Πηγή: athensmagazine.gr