Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απίστευτο! Παράκληση Μητσοτάκη σε βουλευτές: "Θέλω όλοι να..."

Δεν φαντάζεστε τι τους ζήτησε

Απίστευτο! Παράκληση Μητσοτάκη σε βουλευτές:
Ενημέρωση 30.03.2020 13:54
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ηχηρή παρέκκλιση στους βουλευτές, όπου σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθούμε όλοι. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανακοίνωσε ο ίδιος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook, «Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης

Η ηχηρή παρέκκλιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους βουλευτές

Ο πρωθυπουργός για να βοηθήσει την Ελλάδα προσπαθεί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και για αυτό τονίζει, «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού.

Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19. Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, 30 March 2020

Να τονίσουμε και την πρόσφατη ανακοίνωση στην οποία τονίζει η κυβέρνηση, «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον μεταδίδει ανεύθυνα». Δείτε αναλυτικά τι ανέφεραν για την παγκόσμια πανδημία που πλήττει όλες τις χώρες αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει ο Ιταλός πρόεδρος - «Ελπίζω η Ευρώπη να μην γίνει Ιταλία»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "τραγουδάει" μαζί με Έλληνες celebrities κατά της πανδημίας

Share