Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κίνηση ανθρωπιάς από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου λόγω του φονικού ιού

Τι έκανε;

Κίνηση ανθρωπιάς από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου λόγω του φονικού ιού
Ενημέρωση 30.03.2020 14:41
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κίνηση ανθρωπιάς είχαμε από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου λόγω του φονικού ιού. Η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακοίνωσε πως θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της επιδημίας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου όπως ανακοινώθηκε «εκτιμώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης αποφάσισε για τους επόμενους δυο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό».

Η κίνηση ανθρωπιάς από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου λόγω του φονικού ιού προς απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε το πρωί της Δευτέρας από τους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν τον μισό μισθό τους σε ειδικό λογαριασμό, για τους επόμενους δύο μήνες. Ενώ ζήτησε μάλιστα, και τους βουλευτές των άλλων κομμάτων να κάνουν το ίδιο.

Η ηχηρή παρέκκλιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους βουλευτές

Ο πρωθυπουργός για να βοηθήσει την Ελλάδα προσπαθεί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και για αυτό τονίζει, «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού.

Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19. Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, 30 March 2020

Να τονίσουμε και την πρόσφατη ανακοίνωση στην οποία τονίζει η κυβέρνηση, «Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον μεταδίδει ανεύθυνα». Δείτε αναλυτικά τι ανέφεραν για την παγκόσμια πανδημία που πλήττει όλες τις χώρες αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο κορωνοϊός κλείνει και τα εργοστάσια χάλυβα της Viohalco

Στην εντατική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης - Νοσεί με κορωνοϊό

Share